Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Mundial: Στους καλύτερους νέους ο Μανωλάς

Mundial: Στους καλύτερους νέους ο Μανωλάς
Guardian: Στους 10 παίκτες – αποκάλυψη του Μουντιάλ ο Μανωλάς
Μια ακόμα διάκριση έρχεται για την ελληνική ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού εκτός από την πρόκριση τους «16» της διοργάνωσης, υπάρχουν και οι ατομικές διακρίσεις. Έτσι λοιπόν η αγγλική εφημερίδα «Guardian» συμπεριέλαβε τον Ναξιώτη Κώστα Μανωλά μέσα στους 10 παίκτες αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα για τον 23χρονο σέντερ μπακ αναφέρει πως αποτελεί έναν εκ των πιο περιζήτητων παικτών στην Ευρώπη που δεν αγωνίζεται στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα (σ.σ Αγγλικό, Ισπανικό, Γερμανικό, Ιταλικό και Γαλλικό).
Ενώ αναφέρει πως ήδη πριν το Μουντιάλ πολλές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του και σίγουρα με τις εμφανίσεις που κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκτός από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στην Κολομβία, το ενδιαφέρον θα αυξηθεί, ενώ αναφέρει πως θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό κεντρικό αμυντικό ακόμα και σε ομάδα της Premier League.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Χουάν Κάρλος Παρέδες (Εκουαδόρ), Ένερ Βαλέντσια (Εκουαδόρ), Ντιβόκ Όριτζι (Βέλγιο), Μουχάμεντ Μπέσιτς (Βοσνία), Χοσέ Χουάν Βάσκες (Μεξικό), Τσαρλς Αράνγκις (Χιλή), Τζιανκάρλο Γκονζάλες (Κόστα Ρίκα), Άχμεντ Μούσα (Νιγηρία), Χοσέ Μαρία Χιμένες (Ουρουγουάη).

sknews.gr

Επιβράβευση για τον Κώστα Μανωλά και την Εθνική ομάδα, το γεγονός ότι έγκριτη αγγλική εφημερίδα τον έβαλε στην δεκάδα με τους καλύτερους νέους παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και η βρετανική εφημερίδα Guardian ξεχώρισε τους 10 καλύτερους νεαρούς παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς.
Η 10αδα που ξεχώρισε σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα είναι:
Χουάν Κάρλος Παρέδες-Εκουαδόρ
Ένερ Βαλέντσια-Εκουαδόρ
Ντιβόκ Όριτζι-Βέλγιο
Μουχάμεντ Μπέσιτς-Βέλγιο
Χοσέ Χουάν Βάσκες-Μεξικό
Τσαρλς Αράνγκις-Χιλή
Τζιανκάρλο Γκονζάλες-Κόστα Ρίκα
Άχμεντ Μούσα-Νιγηρία
Κώστας Μανωλάς-Ελλάδα
Χοσέ Μαρία Χιμένες-Ουρουγουάη
Διάβασε περισσότερα στο: Mundial: Στους καλύτερους νέους ο Μανωλάς | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook




Δεν υπάρχουν σχόλια: