Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6-2014

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και για όλα από τον πρώην δήμαρχο Δρυμαλίας Γιάννης Μπαρδάνη, στην «Κ». Στο σημερινό πρώτο μισό της αξιοπρόσεκτης, πιστεύω, κουβέντας που είχαμε μαζί του, κάνει αναφορά στους υποψηφίους συνδυασμούς Μαργαρίτη και Μαϊτού, στην επικράτηση της Στροφής στο Μέλλον, στο πώς ψήφισαν οι «τρείς ενότητες» του νησιού μας, στον κίνδυνο που διατρέχουν τα χωριά της ορεινής Νάξου, στους νέους που πρέπει να μπουν στα κοινά κ.ά.
(Στην αυριανή έκδοση της «Κ», τι λέει για τους πρώην δημάρχους Βασίλη Κόκκοτα, Νικόλα Βασιλάκη και Γιάννη Τζουάννη, αλλά και για τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου Γιάννη Μαμουζέλο, τον
οποίο χαρακτηρίζει ως ‘τον καλύτερο πρόεδρο’)
Ο κ. Μπαρδάνης με τον «γεμάτο» όσο και… ασυγκράτητο λόγο του και πριν καλά καλά κάνουμε εμείς την… καθιερωμένη εισαγωγή μας στο θέμα μας – στο σχόλιό του για τις τελευταίες δημοτικές εκλογές και το αποτέλεσμα που έδωσαν αυτές, άρχισε να μιλά χωρίς να βάζει (πουθενά) τέλεια ή κόμμα… Παλιά του συνήθεια αυτή... Προσφιλής καιν στον υπογράφοντα η «τακτική» αυτή του πρώην δημάρχου Δρυμαλίας, συνταξιούχου πια οδοντιάτρου, συντοπίτη μας Γιάννη Μπαρδάνη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ¨Κ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: