Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο Γ. Δεκαβάλλας συνοδευόμενος απο τον Ιακ. Γιακουμή και Λευτ. Βεκρή επισκέφθηκε την Αμοργό

Σειρά επισκέψεων και επαφών είχε ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιάννης Δεκαβάλλας, του συνδυασμού «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη, στο νησί της Αμοργού, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής ενότητας Νάξου κ.κ Λευτέρη Βεκρή και Ιάκωβο Γιακουμή.
Ο κ. Δεκαβάλλας είχε συνάντηση αρχικά με τον Δήμαρχο του νησιού και υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Νικήτα Ρούσσο, και στη συνέχεια με τους υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Νίκο Φωστιέρη (πρώην Δήμαρχο) και Ειρήνη Γιαννακοπούλου. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν τα προβλήματα του νησιού, καθώς και τα βασικά έργα υποδομής που είναι το λιμάνι (δημοπρατείται μέχρι το τέλος του χρόνου), καθώς και ο βιολογικός καθαρισμός Αιγιάλης που βρίσκεται στο στάδιο της διαδικασίας χωροθέτησης.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τους κυρίους Βεκρή και Γιακουμή επισκέφτηκαν διαδοχικά την Αιγιάλη, τα Θολάρια και τα Κατάπολα και συζήτησαν με τους επιχειρηματίες και τους λοιπούς κατοίκους της Αμοργού, σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και το νησί της Αμοργού γενικότερα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιάκωβος Γιακουμής παρακολούθησε πολιτικές εκδηλώσεις στα Θολάρια και την Καλοταρίτισσα, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα πολιτικά ζητήματα που αφορούν το νησί.

Ήταν η δεύτερη επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ιάκωβου Γιακουμή στην Αμοργό, γεγονός που αποδεικνύει ότι αντιμετωπίζει όλα νησιά και όλα τα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου με την ίδια σημασία, ακούγοντας τα προβλήματα, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, στα οποία η Περιφερειακή Ενότητα Νάξου θα κληθεί να δώσει λύσεις την επομένη των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: