Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη για την επιτυχία του ΑΠΑΣ "ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ"

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ την ομάδα του ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο Μπάσκετ Ανδρών. Είναι μια ακόμα σημαντική στιγμή του Ναξιακού αθλητισμού, που απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως η περιοχή μας διακρίνεται για τους εξαιρετικούς αθλητές της, οι οποίοι με σθένος, κόπο, πείσμα, αλληλεγγύη και ομαδική προσπάθεια κατόρθωσαν να διακριθούν κατακτώντας το Πρωτάθλημα και να ανέβουν αγωνιστική κατηγορία.
Η σπουδαία αυτή διάκριση μάς γεμίζει αισιοδοξία και αποδεικνύει ότι, παρά τους όποιους σκοπέλους, μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε δύσκολους στόχους.
Εύχομαι, η επιτυχία αυτή να λειτουργήσει ως κίνητρο για τα νέα παιδιά του Δήμου μας, ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, που, εκτός από τρόπος ζωής, είναι ο θρίαμβος του ομαδικού πνεύματος, της κατανόησης και της φιλίας.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παραμένει στο πλευρό του ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» και στηρίζει την προσπάθεια όλων των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στα αθλητικά σωματεία, στηρίζοντας το δικαίωμα στον αθλητισμό ως καθολικό δικαίωμα και ανάγκη όλων των νέων.
Στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη της διοίκησης και σε όσους βοήθησαν έμπρακτα τον ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» εύχομαι θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: