Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Δύο ακόμη υποψηφιότητες με το Νίκο Μαϊτό

Νικος Μπαμπούνης
Λογοθέτης Γρατσίας
Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν απο το γραφείο τύπου της Νησιώτικης Πολιτείας, είναι αυτές του γεωπόνου-κτηνοτρόφου Νίκου Μπαμπούνη και του επιχειρηματία Λογοθέτη Γρατσία.

Δελτίο Τύπου του κ. Νίκου
Μπαμπούνη:
Σήμερα τα νησιά μας δίνουν τη μάχη για το αύριο. Ένα αύριο με σχέδιο για την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, την μεταποίηση, το εμπόριο.
Δίνουμε τη μάχη για την ανάδειξη έντιμων και προοδευτικών δημοτικών αρχών για να αποκτήσουμε ξανά αυτοδιοίκηση.
Στα νησιά μας οι παραγωγικές δυνάμεις, σε πόλη και ύπαιθρο, η νεολαία, τα παιδιά μας δηλαδή, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι εργαζόμενοι, θέλουν μια διαφορετική λύση.
Η κατασπατάληση πόρων αντί για την ορθολογική διαχείριση, η ρουσφετολογικού τύπου ‘εξυπηρέτηση’ αντί για την ολοκληρωμένη παρέμβαση για την αλλαγή του παραγωγικού τοπίου, είναι αυτά που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας.
Το τίποτα αντί για την ανταποδοτική σύνδεση του δήμου με μονάδες έρευνας ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, με επιχειρήσεις τεχνολογίας και δικτύων και νέας γενιάς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντί για τους πυλώνες των 100 μέτρων που θα καταστρέψουν το νησί μας.
Αυτά δεν είναι ανέφικτα να γίνουν. Αντίθετα είναι αναγκαία. Χρειάζεται απλά: συνεννόηση με τις παραγωγικές δυνάμεις και ορθή κι έντιμη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Και ο Νίκος Μαϊτός έχει αποδείξει ότι είναι άξιος και για τα δύο.
Με αυτές τις αρχές και αυτές τις προθέσεις δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος.
Γι’ αυτό ανακοινώνω την πλήρη στήριξή μου στον συνδυασμό του Νίκου Μαϊτού και την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του για το Δημοτικό Συμβούλιο στην διάθεσή του.
Νίκος Μπαμπούνης

Γεωπόνος ΤΕ
Μηχανικός Βιοσυστημάτων

Δελτίο Τύπου του κ. Λογοθέτη Γρατσία Ζορμπά:

Ζω και εργάζομαι στη Νάξο όλα μου τα χρόνια. Έχω επενδύσει τη ζωή τη δική μου και της οικογένειάς μου στο νησί μας. Αγωνιώ ως επιχειρηματίας αλλά και ως γονιός για την επόμενη μέρα γνωρίζοντας παράλληλα ότι ζω σε έναν προνομιακό τόπο γεμάτο ευκαιρίες εν υπνώσει.
Επειδή πιστεύω ότι κάθε υπεύθυνος πολίτης δεν αρκεί να κάνει διαπιστώσεις και κριτική τύπου ‘καναπέ’ και παράλληλα ότι σε εποχές κρίσης όλοι οφείλουμε να δίνουμε τις όποιες δυνάμεις μας, έστω και αν στο παρελθόν έχουμε πικραθεί και προδοθεί πολλές φορές, αποφάσισα να μπω στον αγώνα και πάλι, επειδή θεωρώ ότι τώρα πλέον υπάρχουν οι εγγυήσεις και η θετική πρόταση για τον τόπο μας.
Συστρατεύομαι με τη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, η οποία με ευθύνη και σοβαρότητα καταθέτει την πλέον ρεαλιστική πρόταση για τον τόπο μας και το Νίκο Μαϊτό, του οποίου η μέχρι τώρα πολιτεία εγγυάται την υλοποίησή της.
Θέτω την υποψηφιότητά μου στην διάθεσή τους.
Με τιμή
Λογοθέτης Γρατσίας – Ζορμπάς
Επιχειρηματίας




Δεν υπάρχουν σχόλια: