Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την προβολή και την προώθηση ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του tripadvisor

Εμφάνιση 2.JPG
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 14 Μαρτίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την προβολή και την προώθηση ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.tripadvisor.com, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν θετικά οι τοπικοί φορείς του τουριστικού κλάδου καθώς και πολλοί επιχειρηματίες του νησιού. Το σεμινάριο άνοιξαν με τους χαιρετισμούς τους η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Ελευθερία Φτακλάκη και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης. Η κα Φτακλάκη αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της περιφέρειας να συνάψει συνεργασία με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο για την προώθηση των νησιών στη διεθνή τουριστική αγορά.
Στη συνέχεια, ο κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου κ. Chad Shiver, από τον τομέα προώθησης προορισμών του Trip Advisor, πήρε το λόγο και παρουσίασε τη δομή και τη λειτουργία του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου παγκοσμίως. Το Trip Advisor αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο καθώς προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του. Μετά την παρουσίαση του κ. Shiver, το κοινό είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί το Trip Advisor για την προώθηση της Ρόδου ως τουριστικός προορισμός.
Μετά την Ρόδο, ο κ. Chad Shiver θα μεταβεί στην Σαντορίνη, όπου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνδιοργανώνει αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης την Κυριακή, 16 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Δαίδαλος.
Εμφάνιση 1.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: