Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Έφυγε" ο Ντίνος Ξένος


της Άννα - Τερέζα Δαλμυρά http://www.koinignomi.gr


Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το μεσημέρι σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν ένα εκ των ιδρυτικών μελών της δημοτικής κίνησης "Σύρα με λογισμό και με όνειρο", ο συμπολίτης μας και αρχιτέκτων Ντίνος Ξένος. Τα μέλη της παράταξης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριαστους οικείους του και του εύχονται καλό ταξίδι μέσα από την ακόλουθη λιτή ανακοίνωση:

"Με άφατη θλίψη ανακοινώνουμε ότι "έφυγε από κοντά μας" ο Ντίνος Ξένος (1947-2013), αρχιτέκτων, ενεργός πολίτης τής συριανής μας κοινωνίας, συνιδρυτής (το 2002) -μέλος τής Γραμματείας- στυλοβάτης τής Δημοτικής μας Κίνησης "ΣΥΡΑ με λογισμό και μ' όνειρο".

Το "τελευταίον τής ζωής του ταξείδιον" θα επισυμβεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013, 12.00 στο Βύρωνα Αττικής, συνοδεία μελών και της Κίνησής μας και του επικεφαλής μας και στενού φίλου του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του! Ευχόμεθα κι άλλοι ν΄ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ντίνου: Ενός χαμογελαστού κι ευγενικού ανθρώπου, βαθύτατα δημοκρατικού, πολύπλευρα καλλιεργημένου και προπαντός ανιδιοτελούς αγωνιστή, για μια άλλη, καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία, όπως εκείνος την οραματιζόταν καθημερινά!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: