Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σύρος: Βρέθηκε πνιγμένος ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς!

asthenoforo limeniko
Τραγική κατάληξη είχε η υποβρύχια αλιεία στην θαλάσσια περιοχή του Φοίνικα για 31χρονο Έλληνα. Ο νεαρός άνδρας από την Αθήνα ο οποίος διατηρούσε κατοικία στο νησί της Σύρου οπού και διέμενε τους καλοκαιρινούς μήνες ,μετέβη με το αυτοκίνητο του το απόγευμα της Τετάρτης 25/9 στην περιοχή Κόκκινα του Φοίνικα προκειμένου βουτήξει στη θάλασσα για
υποβρύχια αλιεία.                                                                            
Μετά από λίγες ώρες τον αναζήτησε φιλικό πρόσωπο του , το οποίο εντόπισε το σταθμευμένο όχημα του αλλά όχι εκείνον. Ο φίλος του γνωρίζοντας την περιοχή που συνήθιζε να βουτάει ο νεαρός, ερεύνησε με βάρκα μήπως τον εντοπίσει με αρνητικά αποτελέσματα.                                                                                                                                                    
kokkina psarontoufekas
Η εξαφάνιση του νεαρού του προκάλεσε αναστάτωση και δεδομένου ότι είχε νυχτώσει ειδοποίησε άμεσα το Λιμεναρχείο Σύρου το οποίο έδωσε εντολή στο Ναυαγοσωστικό σκάφος Ν/Γ 511 και το φουσκωτό περιπολικό του να αποπλεύσουν άμεσα προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Οι έρευνες των σκαφών του Λιμενικού υπό τα φώτα των προβολέων επικεντρώθηκαν στις νησίδες και τη βραχώδη ακτή της περιοχής Φοίνικα και δυστυχώς στις 03:30 ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε πνιγμένος σε μικρό βάθος από τον δύτη του Ναυαγοσωστικού σκάφους.

Η σωρός μεταφέρθηκε στο Ν/Γ 511 το οποίο και τον παρέδωσε στο ασθενοφόρο .

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Σύρου και τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξεταστούν απότην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: