Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ανακοινωση μεταγραφής της Αλίκης Κωνσταντινίδου(και μοντέλο) στη Γυναικεία ομάδα Volleyball Πανναξιακου ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τη διεθνή
Αλίκη Κωνσταντινίδου εντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας του βόλλεϋ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Η πρώτη δήλωση της Αλίκης ως αθλήτριας του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι η εξής :
«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Η ομάδα της Νάξου με προσέγγισε από την αρχή με σοβαρότητα και οι άνθρωποί της μου έδωσαν κίνητρο για να ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθειά τους. Πιστεύω στην αποκέντρωση του Ελληνικού βόλλεϋ και τη στηρίζω. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία».


Πασαρέλα και βραβεύσεις στην κλήρωση του
πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Βόλεϊ

Πασαρέλα και βραβεύσεις στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Βόλεϊ
Την παράσταση έκλεψαν οι δώδεκα αθλήτριες-μοντέλα Νίκη Μουζάκη (Πανελλήνιος), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Πειραματικό), Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός), Άννα Καβαθά (Ολυμπιακός), Ζένια Τσίμα (Μαρκόπουλο), Φένια Παπαγεωργίου (ΑΕΚ), Ράνια Γκούζου (Πανιώνιος), Ειρήνη Κελεσίδου (Ηρακλής Θεσ.), Τζίνα Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφ.), Ελένη Ιχτιάρη (Κερατέα), Ευδοξία Γεροβασιλείου (Ανατόλια), Αποστολία Νούσια (ΕΑ Λάρισας)) που παρέλασαν με φορέματα του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου και του οίκου μόδας Kathy Heyndels.


Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τα έσοδα από τη δημοπράτηση δύο από τα φορέματα των κοριτσιών θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Παρουσιάστηκε επίσης το νέο σήμα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και οι αρχηγοί όλων των ομάδων φωτογραφήθηκαν με… φόντο τη «γυναικεία υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: