Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Με τα μούτρα ... έχει πέσει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων στη διοργάνωση του Final 4 Ανδρών βόλεϊ στη Σύρο

Προσωπική υπόθεση έχει κάνει ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης την επιτυχία του Final 4 Kυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ που διεξάγεται στη Σύρο στις 14 και 15 Μαρτίου. Ακόμη και επίσημες ανακοινώσεις απο το γραφείο του για τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη για τη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου
Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, του Διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ.
Περικλή Μπακοδήμου, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης κ. Νικόλαου Βελέτζα, του Αστυνόμου κ. Ιορδάνη Τζίκα, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης κ. Δημητρίου Γιάνναρη, του Διοικητή του Λιμεναρχείου Σύρου κ. Ιωάννη Γκύζη, του Διευθυντή ΑΣΠ της ΔΕΗ Σύρου κ. Χρήστου Χρυσούλα, του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Σύρου κ. Μιχάλη Κωβαίου και του Διοικητή του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου κ. Ιωάννη Πετράκη, όπου συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά θέματα, όσο και θέματα ασφάλειας, διανομής των εισιτηρίων και προβολής του νησιού και της διοργάνωσης, με την πρόθεση όλων για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου να είναι διάχυτη.
Στο τέλος της συνάντησης ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ., κ. Περικλής Μπακοδήμος δήλωσε: «Η Ομοσπονδία συνεχίζοντας την ανάθεση των μεγάλων διοργανώσεων στην περιφέρεια και στηριζόμενη στη βούληση των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο, ανέθεσε στο νησί της Σύρου (το οποίο έχει το άθλημά μας σε πρώτη προτεραιότητα) μια από τις μεγάλες ετήσιες διοργανώσεις της το Final 4 Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε συμφωνήσει και συναποφασίσει είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση».
Κλείνοντας ο κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάληψη της διοργάνωσης και βέβαιος για την επιτυχία της. Η εμπειρία μας, η ποιότητα του φίλαθλου κοινού της Σύρου και το πολύ υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλω να προτρέψω τους Συριανούς να κατακλείσουν το γήπεδο, για να χειροκροτήσουν τόσο την ομάδα μας όσο και τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετέχουν και να ζήσουμε όλοι μαζί τη “γιορτή του volley” στο νησί μας».
Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συνδιοργανωτές του Final 4 Κυπέλλου του Volley, που θα διεξαχθεί στο νησί μας το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή των ομάδων: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΟΚ, Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνουν τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας ότι αύριο, Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος πριν και μετά τον αγώνα ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α1 Volley League.
Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συνδιοργανωτές του Final 4 Κυπέλλου του Volley, που θα διεξαχθεί στο νησί μας το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή των ομάδων: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΟΚ, Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνουν τους φιλάθλους ότι από την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στην αίθουσα Β (Volley) του Κλειστού Γηπέδου Ερμούπολης «Δημήτριος Βικέλας» κατά τις απογευματινές ώρες από 17:00 έως 20:30. Τα εισιτήρια που θα διατίθενται αρχικά θα αφορούν το σύνολο των αγώνων (δηλαδή τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου) και μόνο στην περίπτωση που δεν εξαντληθεί το συγκεκριμένο «πακέτο» εισιτηρίων, θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια προς διάθεση.

Τιμή εισόδου για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου: 30€.




Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων


Δεν υπάρχουν σχόλια: