Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-1

Η φάση του γκόλ της ισοφάρισης για τον Πανναξιακό
Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα (Πανναξιακός 35β.) και ο τέταρτος (Αστέρας Βάρης 32β.) αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκόρ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13΄ αφού εκμεταλλεύτηκαν μία απο τις πολλές αντεπιθέσεις που επιχείρησαν στη διάρκεια του ματς. Η ομάδα της Νάξου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κατα το μεγαλύτερο μέρος ενώ η ομάδα της Βάρης που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αδίκησε τον εαυτό της με τις διαρκείς
καθυστερήσεις που επιχειρούσαν οι παίκτες της. Το γεγονός αυτό μάλιστα και σε συνδυασμός με την ανοχή της διαιτησίας, εκνεύρισε τους γηπεδούχους και έγινε αιτία να υπάρξουν αντεκλίσεις και αψημαχίες τόσο κατα την ανάπαυλα όσο και στο τέλος του αγώνα. Τα καλά νέα για τον Πανναξιακό ήρθαν στο 54΄ με τον Αθανασίου που ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ που άφησε πικρία στους γηπεδούχους οι οποίοι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής (1 βαθμού) απο τον πρωτοπόρο Ιωνικό και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις απο την ήττα της Κυριακής στο γήπεδο της Νίκαιας. Ετσι όπως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του 9ου ομίλου της Δ΄Εθνικής ο Πανναξιακός με 10 νίκες 5 ισοπαλίες και 3 ήττες είναι δεύτερος υπολειπόμενος του πρωτοπόρου Ιωνικού που με 11 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες βρίσκεται στην κορυφή με 38 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ο Ατρόμητος Πειραιά με 34 βαθμούς και ακολουθούν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα ο Αστέρας Βάρης και ο Περαμαϊκός που έχουν από 32 βαθμούς έκαστος.
Η επόμενη αγωνιστική είναι θεωρητικά εύκολη για την ομάδα της Νάξου που υποδέχεται στην έδρα της το Κερατσίνι  ενώ ο Ιωνικός έχει μια δύσκολη έξοδο στο γήπεδο του Λαυρίου με τον τοπικό Ολυμπιακό.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο τον σημερινό αγώνα:





 








διαρκείς καθυστερήσεις που επιχειρούσαν
 οι παίκτες του Αστέρα βάρης



Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Πανναξιακό

Ενταση στο τέλος του αγώνα





..και οι πιστοί φίλαθλοι που για μια ακόμη φορά έδωσαν βροντερό παρόν



Δεν υπάρχουν σχόλια: