Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη της Γ.Γ. της Α.Δ.Α., κας Χριστιάνας Καλογήρου, σε Τήνο και Σίφνο.

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου, ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο των επαφών που είχε στη Τήνο, στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο νησί
Το πρωί, η Γενική Γραμματέας παρέστη στη Τελετή ακολουθίας στον Ιερό Ναό της Ευρέσεως και στη λιτάνευση της Αγίας Εικόνας στην πόλη. Αμέσως μετά, η κα. Καλογήρου πραγματοποιείσαι συνάντηση συνεργασίας με τον Δήμαρχο Τήνου, κο Κροντηρά Παναγιώτη ,μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κο Γεώργιο Πουσσαίο, με την παρουσία της υποψήφιας βουλευτού της Νέα Δημοκρατία, κας Κατερίνας Μονογυιού.
Τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος αφορούσαν στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Δήμου, στην άμεση αντιμετώπιση της έλλειψης προσωπικού στο βρεφονηπιακό σταθμό, στην περιβαλλοντική αδειοδότηση για το έργο του λιμανιού της Τήνου καθώς και στην προστασία του υδροφόρου ορίζοντα του νησιού.
Στη συνέχεια, η Γενική Γραμματέας έλαβε μέρος στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του νησιού στο πλαίσιο του εορτασμού της 190ης Επετείου ευρέσεως της Αγίας και Θαυματουργής Εικόνας της Ευαγγελίστριας. Στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
« Ενώνουμε όλοι τις προσευχές μας, ώστε η Μεγαλόχαρη να μας συμπαρασταθεί προκειμένου να κατορθώσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των καιρών. Είμαι σίγουρη πώς σε αυτή τη δοκιμασία που βιώνουμε θα τα καταφέρουμε.»
Σήμερα, η κα Καλογήρου θα μεταβεί στο νησί της Σίφνου για να συμμετάσχει σε νέο κύκλο επαφών με τους τοπικούς παράγοντες του νησιού, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: