Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ανεύρεση πτώματος 66χρονου Ναξιώτη στη περιοχή Αγίου Αρσενίου

Σήμερα (15-01-2013) το μεσημέρι βρέθηκε σε αγροτική περιοχή Αγίου Αρσενίου Νάξου, το πτώμα του 66χρονου Ναξιώτη Ν.Μ. , για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο, πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας. Το πτώμα εντοπίστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης, μέσα σε πηγάδι και αφού ανασύρθηκε από προσωπικό της Πυροσβεστικής Αρχής Νάξου, αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Η εξαφάνισή του ήταν γνωστή προ 24ωρου, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας http://www.cyclades24.grπρόκειται για τον 66χρονο Νικόλαο Μαργαρίτη του Γεωργίου.
Ο θανών ο οποίος ήταν κάτοικος της περιοχής του Αγίου Αρσενίου, έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου από το σπίτι του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Οι δικοί του τον αναζήτησαν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον εντοπίσουν για να δηλώσουν τελικά την εξαφάνισή του, το πρωί της Δευτέρας, δηλαδή 1,5 περίπου ημέρα μετά την εξαφάνισή του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του Α.Τ. Νάξου και μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή εντόπισαν πτώμα ανδρός μέσα σε πηγάδι 8 μέτρων σε αγροτική τοποθεσία του Αγίου Αρσενίου. Το πτώμα ανασύρθηκε με τη συνδρομή των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Νάξου και αναγνωρίσθηκε από τους οικείους του θύματος.
Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου. Εικάζεται ότι πρόκειται για πνιγμό, μιας και στο πηγάδι υπήρχε νερό βάθους 3 μέτρων.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 15:46

Δεν υπάρχουν σχόλια: