σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:
Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Ερμούπολη
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Καλωσόρισμα – Νέα & Ανακοινώσεις
Γιώργος Καλώστος, Διευθυντής Aegean Cuisine
Κρασί – Βασικό συστατικό μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας
Γιώργος Φλούδας, Οινοχόος – Οινολόγος
Η Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα διαβατήριο για την παγκόσμια αγορά
Νίκος Σαράντος, Chef, Ιδρυτής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Chef Club και της Euro -Toques Ελλάδος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου