Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ: Σήμερα Σαντορίνη και αύριο στο Γαλάτσι


Επόμενη στάση: Σαντορίνη!
Στην πανέμορφη Σαντορίνη βρίσκεται από χθες ο καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά την άφιξή του συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς στο νησί και εν συνεχεία επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Θήρας. Εκεί συνομίλησε για πολλή ώρα με τους γιατρούς και άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν –ο ίδιος, άλλωστε, όπως τους επεσήμανε, έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο Κ.Υ. και γνωρίζει... από πρώτο χέρι τα προβλήματα που, διαχρονικά, υπάρχουν.
Ζήτησε, στη συνέχεια, να επισκεφθεί το Νέο Νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο είναι κτιριακά έτοιμο και βρίσκεται στη φάση της επάνδρωσης. Η στάση του Γιάννη Βλασερού για το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι σταθερή: «Είναι αναγκαιότητα να οργανωθεί και να λειτουργήσει σωστά και με προοπτική το νέο νοσοκομείο του νησιού. Κατά τη θερινή περίοδο
η Σαντορίνη μετατρέπεται σε μια μεγάλη πόλη δεκάδων χιλιάδων κατοίκων. Χρειάζεται ένα σύγχρονο νοσοκομείο που, επιπροσθέτως, θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελος επισκεπτών που χρειάζονται διαρκή περίθαλψη, όπως οι νεφροπαθείς. Να ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι ότι μπορούν να έρθουν στη Σαντορίνη και να μην ανησυχούν για την περίθαλψή τους. Αυτό το Νοσοκομείο έχει πολλές προοπτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά.     
Ο Γιάννης Βλασερός κατευθύνθηκε έπειτα στο Εμπορείο, τον Πύργο και το Μεγαλοχώρι, για συναντήσεις και κουβέντα με τους κατοίκους των περιοχών, ενώ το βράδυ με χαρά παραβρέθηκε σε πολιτιστική εκδήλωση στο Καμάρι.
Σήμερα θα συνεχίσει την επίσκεψη σε πολλές περιοχές του νησιού και το βράδυ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Αύριο θα μιλήσει στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους Κυκλαδίτες κατοίκους Αττικής, στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου στις 12πμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: