Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

3 - 0 ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν διέλυσε την "Φιλία" Ηλιούπολης

Με σκόρ 3 - 0 σετ (25-16, 25,19 και 25_19) τα κορίτσια της Ναξιώτικης ομάδας συνέτριψαν τις φιλοξενούμενες αντίπαλες τους που έδειξαν ότι είναι ένα αξιόμαχο σύνολο, όχι όμως ανώτερο των Ναξιωτών. Οι φίλοι του Πανναξιακού γέμισαν το γήπεδο και απόλαυσαν μια μεγάλη απόδοση των κοριτσιών του Πανναξιακού ΑΟΝ που δεν άφησε σε καμία περίπτωση τις αντίπαλες να πάρουν ανάσα.
Στo σημαντικότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας που ξεκίνησε στις 18.45 στο κλειστό του ΔΑΚ ο 3ος στον βαθμολογικό πίνακα Πανναξιακός υποδέχθηκε τη 2η, ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, Φιλία Ηλιούπολης. Οι παίκτριες της γηπεδούχου πιάνοντας σπουδαία απόδοση απέδειξαν την ανωτερότητά τους και δεν άφησαν τις αντίπαλες τους να πάρουν ανάσαν, αφού βρίσκοταν συνέχεια μπροστά στο σκόρ. Η μόνη φορά που προσπέρασαν τα κορίτσια της ομάδας της Ηλιούπολης ήταν στο τρίτο σετ οταν προηγήθηκαν με 11-12 και στη συνέχεια με 13-14. Απο εκεί και πέρα οι ανώτερες σε όλα "Ναξιώτισσες" πήραν ξανά κεφάλι και έφτασαν άνετα στη νίκη με 25 - 19, όπως έληξε και το δεύτερο σετ. Ετσι τα κορίτσια μας αύξησαν το σερί νικών(5 ματς αήττητοι) και παραμένουν σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, καθώς με την κατάκτηση των 3 βαθμών πλησίασαν ακόμη περισσότερο την κορυφή στην οποία, βρίσκονται οι αήττητοι Τράχωνες.
Οι Ναξιώτισσες πήραν την ρεβάνς για την άδικη ήττα τους στην Ηλιούπολη, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 3-1 σετ απο το οποίο κάνεις δεν έχει ξεχάσει την απαράδεκτη "φιλοξενία" των σημερινών φιλοξενουμένων δείχνοντας (διοίκηση, φίλαθλοι και προπονητές) τη σημαίνει φίλαθλο πνεύμα και φιλοξενία. Ετσι το σημερινό παιχνίδι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας όλους τους φιλάθλους και παράγοντες της Νάξου ικανοποιημένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: