Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕ Κως- Πανναξιακός 0-2 . Χριστουγεννιάτικο δώρο η νίκη!

του Χρήστου Πράγια 
Σημαντική νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ Κω πέτυχε την περασμένη Τετάρτη  ο Πανναξιακός με 2-0. Οι παίκτες  του Δημήτρη Σκούνα δείχνουν πως  σιγά σιγά βρίσκουν «τα πατήματα» τους και πως τη νέα χρονιά θα έχουμε να δούμε πολλά από αυτούς. Το πρώτο γκολ προήλθε από κόρνερ του Στάμου, από την αριστερή πλευρά, μόλις στο 18’ λεπτό, μετά από σάστισμα της άμυνας των γηπεδούχων ο Παϊκόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ. Η ομάδα του Λεονίδα Κούτσικου προσπάθησε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλισαν υπέρ των φιλοξενουμένων αφού κατά διαστήματα με υπομονή και επιμονή απειλούσαν την αντίπαλη εστία και προς τη λήξει του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 83’ λεπτό, ο Πολυκρέτης επιχείρησε μακρινή μπαλιά, η οποία κατέληξε στα πόδια του Καρούση και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.  
Διαιτητές: Τσαμούρης, Χαλβατζάκος, Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
Α.Ε Κως (Λεονίδας Κούτσικος): Σανταμούρης, Εμμανουήλ, Ακριτίδης, Παικόπουλος(85' Αχμέτ), Ιωαννίδης, Πολίτης(46' Οικονόμου),Μαργαρίτης, Φυτάς, Χατζηαντωνίου(59' Τσάτσα), Σταματίου, Αγγελόπουλος.
Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Θέμελης, Καζανάς, Κουτελιέρης, Τόσκας, Κουφόπουλος(54' Πολυκρέτης), Κολιούσης, Κατσάνης, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Στάμος(91' Κρητικός), Κωττάκης(74' Αγγελής). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: