Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το Δημοτικο Συμβούλιο εγκρίνει "μνημόνια" συνεργασίας σε έκτακτη συνεδρίαση

Το Δημοτικο Συμβουλίο συνεδριάζει  σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση, την Πέμπτη 23/6/2011 στις 14.00,  προκειμένου να εγκρίνει την υλοποίηση προγραμμάτων που αφορούν την δημιουργία θέσεων εργασία και την πρόσληψη προσωπικού μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα. Στην ίδια συνεδρίαση θα εγκριθεί "Μνημόνιο" συνεργασίας μεταξύ Δήμου και συλλόγου μαζικής εστίασης.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ –        ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

        Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 23 Ιουνίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα: 14.00 μ.μ.  με το παρακάτω θέμα  ημερήσιας διάταξης:
«Έγκριση  συμμετοχής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ¨Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού¨ στην Πράξη ¨Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου¨ (άξονας προτεραιότητας 9). –Έγκριση Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Δ. Νάξου ¨Νάξος-Φιλοξενία¨ . - Ορισμός υπευθύνου για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων». 
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω του ότι ο σχετικός φάκελος θα πρέπει να έχει αποσταλεί στην αρμόδια αρχή το αργότερο έως τις 24-06-2011.
                Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου  
                  Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: