Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Με ποδηλατικό γύρο γιορτάζουν στην Πάρο την Παγκόσμια Ημερα Προβάλλοντος

4 & 5 Ιουνίου 2011
Γιορτάζουμε το Περιβάλλον με ένα  Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο Ποδήλατο.
Με ένα  αθλητικό και μουσικό διήμερο  αφιερωμένο στο Ποδήλατο, θα γιορτάσει η Πάρος,  στο Πάρκο, την Παγκόσμια Μέρα του Περιβάλλοντος, το Σαββατοκύριακο 4&5 Ιουνίου. Η πρόταση  του Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου (Π.Ο.Π), για τη διοργάνωση ενός ποδηλατικού  γύρου, πήρε σάρκα και  οστά με την στήριξη του Δήμου Πάρου και της Δημοτικής Επιχείρησης  για τον Πολιτισμό (ΚΔΕΠΑΠ).
Τιμώμενο  πρόσωπο φέτος είναι ένας ένθερμος ποδηλάτης και υποστηρικτής του Πάρκου Πάρου, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.
Με επίδειξη ελεύθερης κατάβασης ...
στις απότομες πλαγιές του Πάρκου από την BREATHE TEAM, ξεκινούν οι εκδηλώσεις στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου, και συνεχίζονται με ομιλία του Γιώργου Αμυρά και ενημέρωση των αθλητών.
Η Ποδηλατική Βόλτα μια ελεύθερη διαδρομή ανοιχτή  σε όλες τις ηλικίες ξεκινάει στις 10 το πρωί της Κυριακής από το λιμάνι της Νάουσας και καταλήγει  στο Πάρκο 
Ο Ποδηλατικός  Γύρος της Πάρου, κεντρική εκδήλωση του διημέρου, ξεκινάει από την Νάουσα στις 9 το πρωϊ της Κυριακής και τερματίζει στο Πάρκο, μετά από διαδρομή 68 χιλιομέτρων μέσα από τους οικισμούς του νησιού.
Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει στο Πάρκο η απονομή  μεταλλείων και αναμνηστικών. Θα ακολουθήσει γιορτή με παριανό κρασί, σούμα και μουσική dj.
Σας καλούμε  να συμμετέχετε σε ένα αθλητικό και  γιορτινό Σαββατοκύριακο για το Περιβάλλον, με συντροφιά το ποδήλατο στην πανέμορφη  φύση του Πάρκου.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το Δ.Σ. του ΠΑΡΚΟΥ ΠΑΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: