Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΑΛΗΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΑΡΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Χ.Υ.Τ.Α. ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΞΥΔΗ

Δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τους οι κάτοικοι των χωριών Γαλήνη και Εγγαρές κάνοντας πράξη την απειλή τους ότι δεν θα ξεκινήσει καμία ενέργεια μέχρι να εκδοθούν οι τελεσίδικες αποφάσεις από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Έτσι έκλεισαν τους δρόμους και έβαλαν φωτιές δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους. Ταυτόχρονα εξέδωσαν και ανακοίνωση από την επιτροπή αγώνα που συνέστησαν για το λόγο αυτό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Χ.Υ.Τ.Α. ΣΤΗ ΝΑΞΟ 

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΡΥΦΗ ΞΥΔΗ




ΝΑΞΟΣ 12/03/2011

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης σε ανοιχτή λαϊκή Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να αποκλειστεί η είσοδος των απορριμματοφόρων και παντός συνεργείου στο ΧΑΔΑ έως ότου ο Δήμος Νάξου δεσμευτεί γραπτώς να έρθει σε άμεση σύγκλιση το Δημοτικό Συμβούλιο με τα κατωτέρω θέματα:
1) Πάγωμα όλων των διαδικασιών (απαλλοτριώσεων) μέχρι την εκδίκαση των προσφυγών στο ΣΤΕ
2) Να ανατεθεί άμεσα μελέτη στην καθηγήτρια Κα Λοϊζίδου για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου και να την προσκαλέσει ο Δήμος στην Νάξο με την ομάδα της, για επιτόπια μελέτη του θέματος προκειμένου να δοθεί η σωστότερη λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων.
3) Συζήτηση της πρότασης για άμεση αγορά της κινητής μονάδας μηχανικής διαλογής που δίνει άμεση λύση στα τρέχοντα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων και αποκατάστασης του ΧΑΔΑ.
4) Διοργάνωση ημερίδας υπό την αιγίδα του Δήμου με την συμμετοχή των Συλλόγων μας για συζήτηση και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι γι αυτό,

Καλούμε τον Ναξιακό Λαό να είναι αλληλέγγυος και να στηρίξει το δίκαιο αγώνα για το καλό της Νάξου Μας

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: