Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ 60+ ΤΗΣ ΣΥΝ+ΑΞΙΑΣ



Μαγικές εικόνες έζησαν όσοι τυχεροί κατέβηκαν στο βιντσι για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά την εκδήλωση που διοργάνωσαν οι νέοι της συν+Αξίας. Με αναμμένους δαυλούς και φωτιές κατά μήκος της παραλίας απο το RELAX μέχρι την Πορτάρα και όλο το βορινό κυματοθραύστη, τα σκάφη απο το σύλλογο Ερασιτεχνών αλιέων Νάξου που έπλεαν με αναμμένους πυρσούς και δεκάδες πολίτες με φαναράκια,συνέθεταν μια πανέμορφη εικόνα που κράτησε περισσότερο απο μία ώρα κάνοντας πράξη την υπόσχεση να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Ο Δήμος είχε φροντίσει να σβήσουν τα φώτα στο λιμάνι, την παραλία, τους δρόμους και το Δημαρχείο. Το ίδιο έκαναν και πολλοί ιδιώτες οι οποίοι συμμετείχαν στην "Ώρα της Γης" σβήνοντας τα φώτα για πάνω απο μία ώρα από τις 20.30 και μετά.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tο Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκό...ους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
afiste kai kanena sxolio na anevi kir thanash ...dimokratia exoume h kano lathos?????