Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Διασημότητες, ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες εστιατορίων στην γιορτή της Terre d’ artistes


Η πρωτοποριακή γκαλερί Terre d' artistes και η ‘’ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ’’ του Δήμου της Αθήνας συνδιοργάνωσαν μια ευφάνταστη τριήμερη γιορτή τέχνης στην αίθουσα "Κωστής Παλαμάς" της Τεχνόπολις με χορηγό την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Νάξου. Το κοινό είχε την ευκαιρία να αγοράσει αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής αριστούχων της σχολής καλών τεχνών και να γευτεί την υπέροχη γραβιέρα Νάξου ευγενική χορηγία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου.
H γκαλερί Terre d' artistes (Ηρακλείτου 16,Κολωνάκι τηλ. 210-3625.282 - www.terredartistes.com) λανσάρει την νέα μόδα απελευθέρωσης της τέχνης. Διαθέτει αυθεντικούς πίνακες φιλοτεχνημένους από τα μεγάλα ονόματα του αύριο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Περισσότερα από 2000 άτομα  επισκέφτηκαν την έκθεση κατά την  διάρκεια του τριημέρου αποδεικνύοντας πως η μόδα ‘’terre d ‘ artistes’’ έχει αγαπηθεί τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από τους σελέμπριτι. Εντυπωσιακή εξ’ άλλου είναι η ζήτηση έργων της ‘’terre d’ artistes’’ από ξενοδοχεία και εστιατόρια όλης της Ελλάδας που ανανεώνουν την εικόνα τους. Όλοι δοκίμασαν την γραβιέρα Νάξου. 
 
1         Μπουφές της έκθεσης όπου σερβίρονταν η περίφημη γραβιέρα της Νάξου
2        Θανάσης και Βιβή ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ Δημήτρης ΚΑΡΟΥΣΗΣ Νίκος και Κατερίνα ΓΕΩΡΓΟΜΑΝΩΛΗ 
3        Ο ιδιοκτήτης του χώρου τέχνης Terre dartistes με την Φωτεινή Δάρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: