Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σχολικές εκδηλώσεις στη λήξη της σχολικής χρονιάς


Με το τέλος του διδακτικού έτους 2009-2010 πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου από τους μαθητές στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της πόλης και στα χωριά.

Έτσι πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και πρωινές ώρες, αλλά και κατά τις απογευματινές ώρες οπότε είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν γονείς και λοιποί συγγενείς και γνωστοί των μαθητών και να τους καμαρώσουν στις επωφελείς αυτές δραστηριότητές τους: την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Σχολείο Τριπόδων (διευθυντής ο κ. Λουκάς Κατσιούλης), την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Νάξου (διευθυντής ο κ. Παχώμιος Αδελφουλάκος), τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου (διευθυντής ο κ. Κώστας Κλουβάτος) κλπ.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο τις ημέρες αυτές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι την επισκέφτηκαν και μια πολύ αξιόλογη έκθεση με καλλιτεχνικά έργα των μαθητών και κατασκευές πολύ υψηλής ποιότητας.

Συγχαίρουμε όλο το διδακτικό προσωπικό όλων των Σχολείων του νησιού μας για τις προοσπάθειες που καταβάλλουν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους δια τη μόρφωση και την αγωγή των μαθητών αλλά και για τις σπουδαίες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στη λήξη των μαθημάτων.

* Εξάλλου την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις ρυθμικής-ενόργανης γυμναστικής-μπαλέτου και παραδοσιακών χορών μαθητών του Γυμναστηρίου «Γένεσις» του κ. Βάβουλα.

Γιάννης Λογαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: