Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση εταιρεία "Κρόνος"

Η εταιρεία με την επωνυμία Αφοί Κουτελιέρη Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας μας, με αφορμή τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Δρυμαλίας για την επέκταση άδειας καταστήματος . Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
Επί του δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Βήμα της Νάξου», του φύλλου της 4/02/10 που υπογράφεται από τον κ. Νικ. Βασιλάκη, γνωρίζουμε στο Ναξιακό και όχι μόνο κοινό τα εξής: Η εταιρία μας δραστηριοποιείται επί τέσσερα συνεχή χρόνια στην υποβαθμισμένη από άποψη επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, περιοχή Χαλκείου, Δήμου Δρυμαλίας, στην οποία περιοχή μέχρι πρότινος λειτουργούσαν περίπου 13 επιχειρήσεις διαφόρων αντικειμένων και δραστηριοτήτων οι οποίες και σήμερα λειτουργούν μαζί με τη δική μας, έχοντας δημιουργηθεί μαζί με την δική μας επιχείρηση και άλλες νέες.
Η δική μας επιχείρηση, στην οποία γίνεται αναφορά από τον κ. Βασιλάκη και από διαφόρους στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειο»παρέχει επί 4 συνεχή έτη υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τους κατοίκους του Δήμου Δρυμαλίας, απασχολεί 17 άτομα προσωπικό, με επιλογή της να προέρχονται και να είναι κάτοικοι του Δήμου Δρυμαλίας, για να συμβάλει με αυτόν τον τρόπο στην καταπολέμηση της ανεργίας, ανταγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο τα μεγάλα καταστήματα-σούπερ μάρκετ της πόλεως Νάξου προς όφελος των καταναλωτών, επιτυγχάνοντας και προσφέροντας πολύ ικανοποιητικές τιμές στο καταναλωτικό κοινό και προς όφελός του, βοηθώντας την οικονομία του τόπου του Δήμου Δρυμαλίας, περιορίζοντας τις μετακινήσεις του κοινού προς την πόλη της Νάξου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον τόπο διαμονής του καταναλωτικού κοινού.
Με αυτή τη στρατηγική και σκεπτικό πορεύεται στο μέλλον και σε όλες τις επαγγελματικές της κινήσεις, επιλογές και προγραμματισμούς και για αυτούς τους λόγους και για την προσφορά υπηρεσιών μεγαλύτερου φάσματος (πρωτοτυπήσαμε στη δημιουργία στο Χαλκί επιχείρησης παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που δεν υπάρχει σε όλο το Δήμο Δρυμαλίας, γραφείο τουρισμού και internet καφέ), προς όφελος και του καταναλωτικού κοινού, ως δικαιούται ζήτησε να επεκτείνει τις εξ 600 τ.μ. λειτουργικών εγκαταστάσεών της, σε συνολικά 881 τ.μ. και όχι ως σκοπίμως ψευδώς αναφέρεται σε δημοσιεύματα ότι ζητούμε την επέκταση σε 2.300 τ.μ.
Οι επιχειρήσεις της εταιρείας μας δεν ανταγωνίζονται επιχειρήσεις της περιοχής και του Δήμου Δρυμαλίας, αντίθετα λειτουργούσας της επιχειρήσεώς μας και άλλες επιχειρήσεις δραστηριοποιήθηκαν στην περιοχή, καθώς λειτουργώντας ανταγωνιστικά και κρατώντας το καταναλωτικό κοινό στον τόπο του καθιστούμε την περιοχή του Χαλκείου εμπορικό κέντρο, όπως πριν πολλές δεκαετίες.
Η εταιρεία μας λειτουργεί και θα εξακολουθεί να λειτουργεί σύννομα, λαμβάνοντας τις νόμιμες άδειες που έχει ήδη λάβει, και σε καμία περίπτωση δεν θα εισέλθει στη στείρα πολιτική αντιπαράθεση των υποψηφίων Δημάρχων και συμβούλων, επί τη προοψη των Δημοτικών εκλογών.
Η εταιρία μας όμως, λαμβάνοντας αφορμή του δημοσιεύματος ευχαριστεί το καταναλωτικό κοινό που την τιμά με την εμπιστοσύνη του τόσα έτη και υπόσχεται ότι θα διατηρήσει την υψηλή ποιότητα προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών στις ανταγωνιστικές τιμές, όπως επιτυγχάνει επί τόσα έτη, προς όφελος του καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: