Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Τι είπε στο ΒτΝ ο κ. Μπρακουμάτσος για την επίσκεψη στη Νάξο

"Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την επιλογή μου να υπηρετήσω την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου και να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τις δυνατότητες μας για την Ελπίδα και το όραμα της Νησιωτικής Πολιτικής και Ανάπτυξης το οποίο δυστυχώς ακόμη είναι ζητούμενο.
Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό πλέον. Αν η θητεία μου είναι ένας χρόνος, πρέπει το 2010 να κερδίσουμε το στοίχημα του ΕΣΠΑ. Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για ελπίδα, πρέπει να συναποφασίσουμε γρήγορα και να υλοποιήσουμε προσπάθεια και να έχουμε αποτέλεσμα. Αν η απορρόφηση του ΕΣΠΑ για το 2010 κινηθεί στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη περίοδο δεν κάναμε τίποτα. Επίσης η νέα αρχιτεκτονική δομή της Αυτοδιοίκησης, θέλει συγκροτημένη, οργανωμένη, κοινή προσπάθεια για να πετύχει.
Άρα το 2010 είναι χρονικό σημείο ΑΝΑΤΑΞΗΣ γιατί επιτέλους οι υποσχέσεις των λόγων πρέπει να αντικατασταθούν με το αποτέλεσμα της προσπάθειας και των έργων.
Στις 24-1-2010 έγινε στη Νάξο σύσκεψη θεσμικών στελεχών η οποία ναι μεν μπορεί να είχε το πρωτόκολλο της αρχικής γνωριμίας, αλλά προσδιόρισε την στενή συνεργασία από κοντά με όλους τους θεσμικούς φορείς η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή προσπάθεια και το άριστο αποτέλεσμα.
Το μέλλον και της Νάξου στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο έχει σημείο αναφοράς το ΕΣΠΑ. Θα πετύχουμε ή θα αποτύχουμε όλοι μαζί.
Οι λέξεις Ελπίδα, Όραμα, Νησιωτική Πολιτική πρέπει να πάψουν να έχουν τον όρο ¨υπόθεση εργασίας¨, αλλά ¨έναρξη κοινής προσπάθειας με αποτέλεσμα¨ . "

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr