Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Γενική Συνέλευση Ο.ΝΑ.Σ.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη λέσχη του Συλλόγου Κεραμιωτών η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ο.ΝΑ.Σ.
Η συνέλευση ήταν απολογιστική για το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο απολογισμός έγινε από τον Πρόεδρο Αντώνη Χωριανόπουλο και εγκρίθηκε ομόφωνα.
Η συμμετοχή των Συλλόγων ήταν μεγάλη (συμμετείχαν εκπρόσωποι από 18 Συλλόγους). Έτσι .πέραν του απολογισμού δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπου των Συλλόγων να διατυπώσουν τις απόψεις των για το παρόν και το μέλλον της Ο.ΝΑ.Σ.
Στις τοποθετήσεις τους επεσήμαναν την αξία της Ο.ΝΑ.Σ. σαν σπουδαίο φορέα για το νησί μας, την αναγκαιότητα να παραμείνει το Συλλογικό κίνημα ενωμένο, αλληλέγγυο, ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο από κάθε μορφή εξουσίας, τις προσπάθειες που πρέπει να κάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε η Ο.ΝΑ.Σ να γίνει ακόμη ποιο δυνατή , να διασφαλισθεί η συμμετοχή των συλλόγων στα όργανα με ανάλογη τροποποίηση του καταστατικού, να γίνει επεξεργασία θέσεων για τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας και οι οποίες να προωθηθούν αναλόγως ( κατατέθηκε ψήφισμα, για έγκριση και προώθηση, από τον Σύλλογο Απεραθιτών το οποίο αφορούσε το αεροδρόμιο της Νάξου, όμως απερρίφθη ως ελλιπές γιατί θα πρέπει να γίνει άλλο προτάσσοντας το λιμάνι, την στελέχωση του Νοσοκομείου αλλά και τον περιφερειακό δρόμο), να εξασφαλισθεί η έκδοση του περιοδικού Ναξιακά εξετάζοντας την περίπτωση για έκδοση με ηλεκτρονική μορφή, να επιδιωχθεί η οικονομική ενίσχυσή της με χορηγούς.
Τις εργασίες της Γ.Σ. έκλεισε ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντώνης Χωριανόπουλος, ο οποίος με συγκίνηση είπε πως στα πλαίσια ανανέωσης δεν θα διεκδικήσει ξανά θέση, αλλά θα παραμείνει απλός στρατιώτης. Να επισημάνουμε ότι ο Αντώνης Χωριανόπουλος υπηρετεί το Ναξιακό Συλλογικό Κίνημα πολλά χρόνια και επί 22 συνεχόμενα χρόνια την Ο.ΝΑ.Σ. Γνήσιος λαϊκός αγωνιστής της ζωής, πετυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης , λάτρης της Νάξου και ιδιαίτερα του Απόλλωνα, επιβάλλεται να παραμείνει ενεργός στρατιώτης της Ο.ΝΑ.Σ και την επόμενη μέρα. Η Ο.ΝΑ.Σ. αλλά και το ναξιακό Συλλογικό Κίνημα έχει να κερδίσει από την παρουσία του ( με την πείρα, τις ιδέες και την οικονομική υποστήριξη που παρείχε όποτε χρειάστηκε). Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι.

Κ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: