Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Για το καλό μας

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης Χρήστος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου.
« Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Ραγκούση, με ενημέρωσε ότι το νέο Αεροδρόμιο της Πάρου εντάσσεται στο ΕΣΠΑ. Ήδη δόθηκε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την ωρίμανση και στην συνέχεια στην υλοποίηση του έργου. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα μεταβώ στην Αθήνα για να έχω πληρέστερη ενημέρωση από τους καθ ύλην αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Με την απόφαση αυτή η Κυβέρνηση ικανοποιεί ένα μακροχρόνιο αίτημα και όνειρο όλων μας. Το μεγαλύτερο έργο του νησιού μας είναι πια πραγματικότητα.».
Μεγάλο πράγμα η ύπαρξη κυβερνητικού Βουλευτή για ένα νησί και ακόμη μεγαλύτερη αν είναι και Υπουργός. Είναι το άγρυπνο μάτι που προσπαθεί και αρκετές φορές καταφέρνει να προωθήσει το χρόνια προβλήματα του νησιού του.
Δυστυχώς εμείς σήμερα, το μεγαλύτερο νησί του νομού μας , περιμένουμε μήπως και προσπαθήσει κάποιος από τους εκλεγμένους να κάνει κάτι και για μας. Ποιος θα τρέξει για το λιμάνι, για το νοσοκομείο, για τα πολυδύναμα ιατρεία, για το αεροδρόμιο, για τον περιφερειακό , για το φράγμα, και για τόσα άλλα ;
Ας αναλογιστούμε ξανά με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας, ίσως αναθεωρήσουμε τη στάση μας, (για το καλό μας).
Κ. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: