Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πολωνικά τουριστικά γραφεία στη Νάξο για να την εντάξουν στα πακέτα τους

Ο Ελληνας TOUR OPERATOR Θεόφιλος Βαφείδης, o οποίος δραστηριοποιείται στην Πολωνία έδειξε ενδιαφέρον να προωθήσει στα τουριστικά του πακέτα, τα νησιά Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη. Τις μέρες αυτές ήρθαν στη Νάξο μαζί με συνεργείο της Πολωνικής τηλεόρασης Tv Channel (Part2) και σε συνεργασία με το ΝΑΧΟS TOURS,  27 Πολωνοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες για να δουν από κοντά αυτά πουείχαν δει στη τηλεόραση της χώρας τους. Επισκέφθηκαν χωριά, μνημεία, παραλίες και ξενοδοχεία της Νάξου ενώ ξεναγήθηκαν και φιλοξενήθηκαν στο νησί μας από τον
ιδιωκτήτη του ΝAXOS TOURS και συνεργάτη τους κ. Βασίλη Βαλληνδρα.
Ο κ. Βαφίδης απο καιρό έχει εκφράσει την προτίμησή του στη Νάξο, αφού την έχει ξανα επισκεφθεί λόγω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει στην Πολωνική τηλεόραση και έχει γοητευθεί. Η εκπομπή έχει σχέση με την γευσιγνωσία και το ενδιαφέρον των Πολώνών τηλεθεατών για την Ελληνική και τη Ναξιώτικη κουζίνα, ήταν μεγάλο. Χαρακτηριστικά και τα σχετικά videaκια στο youtube που εμφανίζουν μεταξύ άλλων τον γνωστό Ναξιώτη σεφ Δημ. Παπαδόπουλο να παρασκευάζει φαγητά του νησιού.
 Η αγορά της Πολωνίας είναι μια μεγάλη αγορά 38.000.000 εκατ. όπου ο ρυθμός ανάπτυξης είναι 5,5% με μεγάλες επενδύσεις από μεγάλες εταιρείες, οι οποίες βλέπουν ότι εκεί υπάρχει μέλλον. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η Πολωνία είναι η πόρτα για τα κράτη της Βαλτικής και τα άλλα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου εκεί η αγορά έχει μεγάλες δυνατότητες".




Δεν υπάρχουν σχόλια: