Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Παν..μεγέθης πολιτικός ο Βρούτσης..., σύμφωνα με 4 φορείς της Νάξου!!!

Επιστολή - ύμνο έστειλαν 4 φορείς της Νάξου προς το ..."καμάρι" της κ. Ι. Βρούτση. Για όσους δεν το είχαν πάρει χαμπάρι η Νάξος είναι γενέτειρα μεγάλου πολιτικού ανδρός "που τον χαρακτηρίζει η δυναμική και οι καινοτόμες ιδέες του, είχε βγεί πρώτος στις Κυκλάδες και με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση ανέβασε τον πήχη τόσο στο υπουργείο και την κυβέρνηση"..όσο και στον πλανήτη ολόκληρο που πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει να περιστρέφεται δίχως αυτόν....Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά και τα κατορθώματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει απο κάθε άλλον Ναξιώτη ή Έλληνα πολιτικό (τύφλα να έχουν Πρωτοπαπαδάκηδες, Γλέζος, Μαγκάκης, Ευριπαίος κ.ά) αλλά και το έργο του όπου ξεχωρίζει ένα μεγάλο επίτευγμα. Πήρε τα γραφεία του ΟΑΕΕ και τα έβαλε μέσα στο ΙΚΑ (Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων) ανακουφίζοντας έτσι την εθνική μας οικονομία και την κοινωνία ολόκληρη απο τα δεινά της χώρας "σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε"....
Για όσους δεν πιστεύουν τα παραπάνω ας διαβάσουν την επιστολή που ακολουθεί για να καταλάβουν περι τίνος πρόκειται!!!!!!!!!!!!!!!
      
Νάξος, 22/03/2013
Προς: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας & Πρόνοιας, κ. Βρούτση Ιωάννη


Ευχαριστήρια  Επιστολή

Οι φορείς της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, Ένωση Ξενοδόχων, Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Σύλλογος Μαζικής Εστίασης θέλουν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν το άξιο τέκνο του νησιού μας, πρώτο βουλευτή Κυκλάδων και Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής  Ασφάλειας & Πρόνοιας Κ. Βρούτση Ιωάννη.
Με τη δυναμική που τον  χαρακτηρίζει και τις καινοτόμες ιδέες του, προχωράει μπροστά και ανεβάζει τον πήχη τόσο στο υπουργείο και την κυβέρνηση που ανήκει όσο και στην Ελλάδα που τόσο πολύ έχει ανάγκη από χαρισματικούς πολιτικούς, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Είναι άξιος συγχαρητηρίων για  την πρωτοπόρο στα χρονικά  απόφαση του να συστεγάσει τα γραφεία του ΟΑΕΕ σε κτίρια που στεγάζεται το ΙΚΑ (Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων). Με αυτή του την πρωτοβουλία εξοικονομήθηκαν προς όφελος των πολιτών μας λειτουργικά έξοδα των κτιρίων του ΟΑΕΕ, τα οποία θα διατίθενται σε άλλες δράσεις με μεγαλύτερο κοινωνικό όφελος.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα στηριχθεί οποιαδήποτε άλλη πρόταση αφορά τις ανάγκες των συμπολιτών μας και βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων του νησιού μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Μετά τιμής,

Δεν υπάρχουν σχόλια: