Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Κλοπές σε Σαντορίνη και Μύκονο. Στη Σαντορίνη αναζητούνται οι δράστες ενώ στη Μύκονο συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα


Κλοπή  στην Σαντορίνη οι Δράστες αναζητούνται 
Την 22-9-2012, από 20.30 ώρα έως την 22.00 ώρα, στο Καμάρι Θήρας, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής, παραβιάζοντας το παράθυρο τουαλέτας, και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 7.000€. Δράστες αναζητούνται.
Εξιχνιάστηκε κλοπή από ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, στην Μύκονο.
Συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα.
Συνελήφθη χθες (23.09.2012) το απόγευμα στην Μύκονο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη διαμονή στην χώρα.
Ειδικότερα στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές (22.09.2012) το απόγευμα εντοπίσθηκε ο 27χρονος να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και στην θέα των αστυνομικών την εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή πεζός. Σε αποθηκευτικό χώρο του δικύκλου βρέθηκε μέρος κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο.
Από τις αστυνομικές αναζητήσεις που ακολούθησαν χθες το απόγευμα εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 27χρονος Αλβανός, ο οποίος όπως προέκυψε είχε επανέλθει και διέμενε παράνομα στην χώρα, καθόσον είχε εφαρμοστεί σε βάρος το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: