Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ι. Βλασερός: Κάτι σαν... προσκύνημα, στην Τήνο! .

Ολόκληρη την σημερινή ημέρα ο Γιάννης Βλασερός, καρδιολόγος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, την πέρασε στην Τήνο, με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και καλούς φίλους. Αρχικά, στα πλαίσια της περιοδείας του λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, συναντήθηκε με τον γραμματέα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Τήνου, Νίκο Γκίζη, με τον οποίο συζήτησαν "εσωτερικά" παραταξιακά θέματα, αλλά και τοπικά γενικότερου ενδιαφέροντος. Η αμέσως επόμενη συνάντηση ήταν με τον δήμαρχο της πόλης της Τήνου, για περισσότερη ανάλυση πάνω στα τρέχοντα πολιτικά αλλά και... κυκλαδικά ζητήματα!
"Επισκεφθήκαμε με εκλεκτή παρέα τον εξαιρετικό ναό της Παναγίας, στον οποίο και ξεναγήθηκα", αναφέρει ο ίδιος ο Γιάννης Βλασερός, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από αυτή του την επίσκεψη στο νησί. "Εκεί, μάλιστα, ενημερώθηκα για το έργο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, το οποίο κάνει σημαντικότατη δουλειά", λέει χαρακτηριστικά.
Το απόγευμα ο κ. Βλασερός βρέθηκε στον Πύργο, με τα υπέροχα μαρμάρινα καλλιτεχνήματα, και συναντήθηκε με πολλούς φίλους στην πλατεία του χωριού. Έγινε αποδέκτης παραπόνων, συμβουλών αλλά και παραινέσεων, σχετικά με το τι πρέπει να γίνει στις Κυκλάδες αλλά και στη χώρα, γενικότερα. "Έγινε μια πολύ παραγωγική συζήτηση. Εγώ, προσωπικά, την απόλαυσα πολύ, γιατί ήρθα σ' επαφή με πολύ κόσμο και άκουσα πολλές γνώμες", λέει.
Απόψε ο κ. Βλασερός επιστρέφει στην Αθήνα, για να προετοιμαστεί για επαγγελματικό συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: