Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πάλεψαν αλλά στο τέλος λύγισαν .

Κυριακή, 27 Φεβρουάριος 2011 22:04 ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ .
Πηγή: sportcyclades.gr
Οι παίκτριες του Πανναξιακού πήγαν στο «Σπίτι του βόλεϊ» στη Παιανία, με σκοπό να κατακτήσουν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην 7η περιφέρεια Ελλάδας.
Τίτλο που είχαν στερηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια και είχαν την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να τον κατακτήσουν αυτή φορά. Άλλωστε, προέρχονταν από ένα καταπληκτικό τουρνουά στο τοπικό πρωτάθλημα (έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς να χάσουν σετ) και με δεδομένο την υπεροχή τους αλλά και την καλή προετοιμασία παρά τα παρατράγουδα με το θέμα του προπονητή (αποχώρηση Καλογιαννίδη λόγω προβλημάτων υγείας και έλευση Μπορίσοβα που όμως δεν είχε δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο) πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Όμως στο πιο κρίσιμο σημείο λύγισαν. Εκεί μέτρησαν οι απουσίες των Βελώνη, Λιανοπούλου και Χριστοδημητροπούλου, ο τραυματισμός της Ζαλώνη πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Πολυκράτη αλλά και το γεγονός ότι ποτέ έως τώρα δεν βρέθηκαν σε θέση να κυνηγούν τον αντίπαλο. Και ο τελικός με τον Νηρέα Χίου (η ομάδα της Χίου νίκησε το Σάββατο στον άλλο αγώνα τον Πολυκράτη με 3-1 σετ, ήτοι 25-20 σε 31 λεπτά, 23-25 σε 23 λεπτά, 20-25 σε 27 λεπτά και 18-25 σε 25 λεπτά) να είναι έτοιμος για το πρώτο σερβίς… Πρέπει να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο Πανναξιακός είχε κερδίσει τον Νηρέα στο αντίστοιχο τουρνουά ενώ οι προληπτικοί θυμήθηκαν ότι ο Πανναξιακός σπάνια κερδίζει πρωί. Άρα ντέρμπι με το καλημέρα.. Στο πρώτο σετ ο Νηρέας κέρδισε με 35-23 σε 27 λεπτά σε έναν αγώνα που είχε 9 ισοπαλίες και μόνο μία φορά τον Πανναξιακό σε θέση οδηγού. Στο δεύτερο σετ ο Νηρέας κέρδισε 25 -18 χάρη σε ένα σερί 15-5 που έκανε στα μέσα του σετ (βρέθηκε να χάνει 8-4) με αρκετή δόση τύχης πάντως καθώς έξι πόντοι σώθηκαν με το πόδι…
Στο 3ο σετ, ο Πανναξιακός βελτίωσε άμυνα και σερβίς με αποτέλεσμα να κερδίσει 25 – 21 (σε 35 λεπτά) ενώ στο 4ο σετ αν και προηγήθηκε με 8-2 ο Πανναξιακός λίγο έλειψε να το χάσει (ο Νηρέας έκανε σερί 10-1) αλλά η Σκούνα είχε διαφορετική άποψη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (25-22 σε 29 λεπτά). Στο τάι μπρέικ, ο Νηρέας είχε πιο καθαρό μυαλό, περισσότερες επιλογές και καλύτερο μπλοκ χάρη στις αδελφές Καραβούνη και πήραν το σετ 15-10 με πέντε σερί πόντους στο τέλος,… Νίκη με 3-2 και πρωτάθλημα για τον Νηρέα που θα ταξιδέψει στην τελική φάση του Παννελληνίου πρωταθλήματος. Κορυφαία της αναμέτρησης η Σιδεράτου ενώ για τον Πανναξιακό οι μοναδικές που είχαν σταθερή απόδοση ήταν οι Βασιλάκη Μαρία και Κοντοπούλου.
Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι: Αξαοπούλου (αρχηγός), Βασιλάκη Μ. Σέργη, Σκούνα, Αξαοπούλου, Κοντοπούλου (αρχική εξάδα), Κιούλτζου Αν,. Κιουλτζού Ν. Βασιλάκη Κ. Ζαλώνη και Κουφοπούλου. Και για τον πρωταθλητή Νηρέα οι Καραβούνη Μ, Καραβούνη Ι, Σουλτάνη Ν, Σουλτάνη Στ, Κηλαδίτη, Μπουλά Μ., Μπουλά Α., Κωσταλά, Σιδεράτου, Μυλωνά, Μπαρόντα και Παγώνη…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: