Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Με τρεις ακόμα γιατρούς θα στελεχωθεί σύντομα το Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, μετά την αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων γιατρών και την απόφαση που λήφθηκε στις 10 Ιουνίου, από το Συμβούλιο Κρίσεων. Ένας Ορθοπεδικός Επιμελητής Α, ένας Καρδιολόγος διευθυντής και ένας Παθολόγος επιμελητής Β΄ αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα εντός των επομένων ημερών, θέσεις οι οποίες είχαν προκηρυχθεί πριν αρκετά χρόνια, όμως έμεναν κενές, με τις αιτήσεις των γιατρών να συσσωρεύονται σε κάποια συρτάρια…

Άμεσα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο Κρίσεων, στις 5 Ιουλίου, προκειμένου να αποφασίσει για την επιλογή ενός ακτινολόγου.

Οι προσλήψεις αυτές είναι ένδειξη της διάθεσης του Υπουργείου και αποτελούν απάντηση σε όσους έκαναν λόγο για υποβάθμιση του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας «Η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας, κάτι που δεν γινόταν τα τελευταία 6 χρόνια. Και βέβαια κακώς κάποιοι έκαναν λόγο για υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας...» δηλώνει ο γιατρός του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γερμανός Καπίρης.


Το νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου έχει αναλάβει καθήκοντα, με επικεφαλής τον κ. Λάμπου και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ τον κ. Μανώλη Κορρέ. Επίσης, το Δ.Σ πλαισιώνεται από τη λογίστρια κα Νεκταρία Μανωλά-Σέργη, τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και ναυτικό πράκτορα κ. Σταμάτη Καπίρη, το Δημοτικό Σύμβουλο Δρυμαλίας κ. Νίκο Χουζούρη από την Κόρωνο και αναπληρωματικά μέλη τον κ. Μανώλη Μαράκη(αδελφό του Δημάρχου Νάξου) και την κ Βασιλική Γενόφιαν, ιδιωτική υπάλληλο σε εταιρεία ταχυμεταφορών.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αντιδράσεις εν τω μεταξύ έχει προκάλεσε η απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου κ. Θεοχάρη Λάμπου να σταματήσει τις ενεργείς εφημερίες στο νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: