Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

AMPEL....ΣΟΦΙΕΣ 64

Τζουλιο..μπερδέματα
Δεν «με έπεισε» η Τζούλια που είπε στον Βασίλη Γρηγορόπουλο ότι δεν έχει επισκεφθεί τη Νάξο. Αφού πριν δύο χρόνια, ίσως και λιγότερο, είχε κάνει την εμφάνισή της σε γνωστό νυκτερινό- νεολαιίστικο κέντρο της Χώρας, στο οποίο μάλιστα ήταν επίσημη προσκεκλημένη. Μήπως έχει μπερδέψει τα νησιά η Τζούλια
με τις πολλές σαμπάνιες που …κατεβάζει;..!! Και βέβαια δεν θέλω να πιστέψω ότι στη Νάξο την έβγαλε μόνο με σαμπάνιες…..!!!

«Με έπεισε»
Το γεγονός όμως ότι στην ίδια συνέντευξη στην Κυκλαδική (επ ευκαιρία με το κλείσιμο των 9 χρόνων να σας ευχηθούμε να τα εκατοστίσετε) μας είπε ότι «είμαι σίγουρη ότι οι κάτοικοι της Νάξου θα με αγκαλιάσουν και θα με προσέξουν ιδιαιτέρως γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολλοί θερμοί και φιλόξενοι άνθρωποι», προδίδει ή την διαίσθηση της ή την εμπειρία της για την «θέρμη» των Ναξίων και την επιθυμία τους να την …αγκαλιάσουν. Είσαι μέσα Τζούλια μου…μέσα! Τους έχεις…τους Ναξιώτες!!

Σεμνά …
Μια και πιαστήκαμε σήμερα και εμείς με τη Τζούλια, όπως άλλωστε έχει κάνει τους τελευταίους μήνες όλος ο Ελληνικός τύπος και τα άλλα Μ.Μ.Ε. θα γράψω και την τρίτη ….σοφία για πάρτη της. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση στο σχεδιαστή του φύλλου της συντοπίτισσας «Κυκλαδικής» της 7 Μαΐου (λέγε με Πάνο) που έχει φωτογραφία της Τζούλιας με τη γλώσσα έξω, δίπλα στις δηλώσεις της για τους «Θερμούς» Ναξιώτες. Δηλαδή σαν να μας λέει ο Πάνος ότι λέει ψέματα η ξανθιά πορνομοντέλα ή μήπως θέλει να μας παραπέμψει σε άλλους είδους ερμηνείες..;;; Σεμνά Πάνο …σεμνάαα!!!


Τρεις και ο …(Ι)άννης
Τόσοι ήταν απ ότι μαθαίνω, αλλά και ο φίλος (Ι)άννης ομολογεί, αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για το πρόβλημα των σκουπιδιών που καίγονται μέρες τώρα στη θέση «Μπαμπακιές» της Απειράνθου. Άδειο μεν το πολιτιστικό κέντρο Στ’Απεράθου αλλά γεμάτες οι μπαταρίες και η επιμονή του Γιάννη Φλ. Μπαρδάνη που δεν τα βάζει κάτω για οτιδήποτε αφορά το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Νάξου.

Χ. Π. Ι. Μπ.
Δεν ήθελε βέβαια ο (Ι)άννης να αναδειχθεί το πρόβλημα της λειτουργίας ΧΥΤΗ στη Νάξο αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα της καύσης και οι επιπτώσεις του. Δυστυχώς όμως για τον ΧΠ (Χλωρίδα και Πανίδα) άλλο επιδίωκε να αναδείξει και άλλο οι άλλοι κατάλαβαν ή ήθελαν να καταλάβουν ακούγοντάς τον στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στην κα Ρούλα μας. Κράτα (Ι)άννη μας γιατί ούτε τον Κορνήλιο δεν τον καταλάβαινε κανείς και τον χάσαμε..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: