Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήρια μηνύματα εκλεγμένων και μη

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων, Αντώνη Συρίγου
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους Κυκλαδίτες συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ψηφοδέλτιό μας και σε εμένα προσωπικά.
Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους αυτή και θα σταθούμε στο πλευρό τους.
Η επικοινωνία και ο διάλογος μεταξύ μας θα είναι άμεσος και διαρκής.
Η νέα μας κυβέρνηση έχει πολιτική και στόχους για τα νησιά μας, επιδιώκοντας με τις παρεμβάσεις
της να τα αναβαθμίσει και να συμβάλει στην πρόοδό τους.
Η προσπάθειά μας δεν σταματάει στην κάλπη. Η συμμετοχή σας στην άσκηση της πολιτικής πρέπει να είναι έντονη και συνεχής. Ο πολίτης ασκεί καθημερινά τα δικαιώματά του και αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του εκεί που ζει και εργάζεται.
Όλοι μαζί πορευόμαστε με προοπτική και αυτοπεποίθηση προς το μέλλον, που εμείς οι ίδιοι θα δημιουργήσουμε.
Με εκτίμηση
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΡΙΓΟΣ


«Ευχαριστήρια επιστολή του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση»


Αγαπητοί μου συμπατριώτες Κυκλαδίτες, 
Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, εκλέγοντάς με - για μια ακόμη φορά - πρώτο Βουλευτή Κυκλάδων.
Ακόμη και στις πλέον αντίξοες πολιτικές συνθήκες, σε μια άνιση αναμέτρηση ανάμεσα στην υπεύθυνη στάση της αλήθειας και την απατηλή γοητεία του ανέξοδου λαϊκισμού, σταθήκαμε όρθιοι. Θέλω να είστε σίγουροι ότι όπως ανταπεξήλθα στις προσδοκίες σας ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, έτσι και ως βουλευτής της αντιπολίτευσης πλέον, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας εκπροσωπώντας με τον πλέον δυναμικό και δημιουργικό τρόπο τα νησιά μας.
Αυτή τη φορά, με την ιδιότητα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, μια ιδιαίτερα τιμητική τοποθέτηση που ανακοινώθηκε χθες από τον πρόεδρο της παράταξης μας.
Θα πορευθώ με πυξίδα τον αξιακό κώδικα και τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξής μας, στηρίζοντας – όπως έκανα πάντοτε - κάθε πολιτική πράξη και πρωτοβουλία που προάγει πρώτα και κύρια τα συμφέροντα της πατρίδας μας και των πολιτών. Αυτό ακριβώς που ονομάζεται «εποικοδομητική αντιπολίτευση» και η οποία, δυστυχώς, για δυόμισι ολόκληρα χρόνια, στην δική μας κυβέρνηση, δεν υπήρξε παρούσα ούτε μια στιγμή.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παρακολουθώ από κοντά και με αυστηρότητα την πορεία αυτής της κυβέρνησης στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Όχι μόνο για το εάν και πώς υλοποιούνται οι δεσμεύσεις που διατυπώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο. Αλλά, κυρίως, για να διασφαλίσουμε ότι καμία απερίσκεπτη ενέργεια αυτής της κυβέρνησης δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας, καθώς και τις δημοσιονομικές και θεσμικές κατακτήσεις που με τόσους κόπους και θυσίες καταφέραμε τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες βουλευτές Κυκλάδων για την επιτυχία τους, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους μου για τον ευγενή και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.
Κυρίως, όμως, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και καλή δύναμη στους νέους υπουργούς. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα μας, η Ελλάδα. Σας υπόσχομαι ότι και αυτό το καθήκον που μου ανατέθηκε, θα το φέρω εις πέρας με υπευθυνότητα και πίστη.


Μετεκλογικό μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή, Άννας Μαυρουδή
Με μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης για όλα αυτά που πρέπει μαζί να κάνουμε, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνετέλεσαν στην ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανατροπή στις Κυκλάδες, στην εκλογή 3 βουλευτών, στην κυβέρνηση της αριστεράς, δηλαδή της ελπίδας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της οικολογίας.
Ευχαριστώ όλους εκείνους και εκείνες που με τα μηνύματά τους, τα τηλέφωνα και με διάφορους άλλους τρόπους στήριξαν, βοήθησαν και νοιάστηκαν για τα μεγάλα και τα μικρά της προεκλογικής εκστρατείας.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Τζιώτες και στις Τζιώτισσες που για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.
Οφείλω επίσης και μια συγγνώμη στους κατοίκους των μικρών νησιών μας, στην Κύθνο, στην Φολέγανδρο, στην Ανάφη, στην Ηρακλειά, στη Δονούσα, στη Σχοινούσα, στην Κίμωλο, στη Σέριφο και στα Κουφονήσια, που λόγω της σύντομης προεκλογικής περιόδου και της προβληματικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης, δεν κατάφερα να επισκεφθώ.
Όπως είχα πει πριν τις εκλογές, είτε μέσα είτε έξω από τα ψηφοδέλτια, είτε μέσα είτε έξω από τη Βουλή, όπως αρμόζει στις αξίες και στις αρχές μας, αγωνιζόμαστε με ανιδιοτέλεια σε όλα τα επίπεδα και από όπου βρίσκεται ο καθένας και η καθεμιά μας, εργαζόμαστε ακούραστα με το κεφάλι ψηλά για δημοκρατία, διαφάνεια, αναδιανομή, ισότητα. Στα σωματεία, στους συλλόγους, στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές, πρέπει να χτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας, τις νησιώτικες κοινωνίες μας.
Επιτέλους, ξεκινάμε να ονειρευόμαστε, να χαμογελάμε και να δουλεύουμε για το καλό των πολλών.
29/01/2015

Μήνυμα Δημήτρη Πολιτόπουλου (Αρμάου) Οικολόγου, υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων


Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Μαζί συνεχίζουμε και στο νέο αγώνα για την υλοποίηση του προγράμματός μας.
Δημήτρης Πολιτόπουλος (Αρμάος) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: