Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο Εμποροεπαγγελματικος Σύλλογος Νάξου στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποδεχόμαστε άλλη μια νέα μεγάλη επιχείρηση στη Νάξο που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας τροφίμων ( Υπεραγορά τροφίμων ) με την ευχή ότι θα συνεισφέρει στην τοπική οικονομία , στην απασχόληση του άξιου εργατικού δυναμικού του νησιού , στην προώθηση όλων των τοπικών προϊόντων , και στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού θα προσφέρει οφέλη στον Ναξιώτη καταναλωτή.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου έχει υποχρέωση να προστατεύει και να στηρίζει , την μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση ,την επιχειρηματικότητα ,την ανάπτυξη , τον υγιή ανταγωνισμό ,- στα πλαίσια της νομιμότητας και της ισότητας όλων των επαγγελματιών , με σκοπό το όφελος του καταναλωτή που μην ξεχνάμε είμαστε και εμείς.
Με την ελπίδα ότι ένα νέο δίκαιο επιχειρηματικό περιβάλλον έρχεται καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνταχθούν με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο και να βοηθήσουν στην πραγμάτωση του .
Ο ρόλος της ΕΑΣ Νάξου και ο τρόπος που < μεθοδεύτηκε > η αδειοδότηση αυτής της επιχείρησης (άλλαξε τρία ονόματα) από την δημοτική αρχή και την αποκεντρωμένη διοίκηση μας βρίσκει αντιθέτους είναι θέμα ηθικό , εκκρεμεί , και σύντομα θα απαιτήσουμε να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις .
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Ευάγγελος Στρατούρης                   Στυλιανός Κορρές

Δεν υπάρχουν σχόλια: