Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«Οδοιπορικό» στις Κυκλάδες του υποψηφιου Γιάννη Βλασερού

Από την περασμένη εβδομάδα, χωρίς καμία διακοπή, ο Γιάννης Βλασερός, ιατρός-καρδιολόγος, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, περιδιάβηκε τα κυκλαδονήσια προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και γνωστούς και να ανακοινώσει εκ του σύνεγγυς, επίσημα, την υποψηφιότητά του.
Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, ο Γ. Βλασερός βρέθηκε στη Σύρο, όπου υπέβαλε την υποψηφιότητά του στη συντονιστική επιτροπή του Κινήματος. Στον τηλεοπτικό σταθμό «Αιγαίο TV» παραχώρησε και την πρώτη του επίσημη προεκλογική συνέντευξη.
Εν συνεχεία, ταξίδεψε στο «νησί του», τη Νάξο, τον τόπο καταγωγής του. Εκεί, στο Φιλότι και τον Κυνίδαρο, συναντήθηκε με χαρά με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και καλούς φίλους. Συζήτησαν «εσωτερικά», παραταξιακά θέματα, αλλά και τοπικά γενικότερου ενδιαφέροντος. Έγινε αποδέκτης παραπόνων, συμβουλών αλλά και παραινέσεων, σχετικά με το τι πρέπει να γίνει στις Κυκλάδες, στη χώρα, γενικότερα, αλλά και μέσα στο ΠΑΣΟΚ. «Έγινε μια πολύ παραγωγική συζήτηση. Εγώ, προσωπικά, την απόλαυσα πολύ, γιατί ήρθα σ’ επαφή με πολύ κόσμο και άκουσα πολλές γνώμες», λέει.
Επισκέφτηκε και το ΚΥ του νησιού.
Τις τελευταίες ημέρες της περιοδείας του τις πέρασε στη Σαντορίνη. Ήρθε σ’ επαφή με τους ανθρώπους του νησιού, επισκέφτηκε το δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας της περιοχής, για περισσότερη ανάλυση πάνω στα τρέχοντα πολιτικά αλλά, κυρίως, τα κυκλαδικά ζητήματα υγείας.


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΣΕΡΟΥ
Αγαπητοί Συμπολίτες,

Βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μία πρωτοφανή οικονομική κρίση, από την οποία, ωστόσο, μετά από τις ομολογουμένως δυσβάστακτες θυσίες του Ελληνικού λαού, υπάρχει η βεβαιότητα ότι σύντομα θα απεμπλακούμε.
Οι Ευρωπαϊκές δημοκρατικές δυνάμεις, με πρωτοπόρο και εγγυητή το ΠΑΣΟΚ, πάλεψαν για να απελευθερωθεί η χώρα από τις συνέπειες της υπερχρέωσης. Και σύντομα θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα.
Πιστεύοντας σ' αυτήν την προσπάθεια, αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη στις Κυκλάδες, με την βεβαιότητα ότι θα φέρουμε το φως της λύτρωσης στην πατρίδα μας.
Στόχος μου είναι, βασιζόμενος στις ανθρωπιστικές μου αρχές, ως γιατρός, αλλά και στις καταβολές μου ως γέννημα-θρέμμα των Κυκλάδων, να υπηρετήσω τον κυκλαδίτη Άνθρωπο
και τις Κυκλάδες της καρδιάς μας.
Στην προσπάθεια μου αυτή, σας καλώ να με υποστηρίξετε με την ψήφο σας.
Σας ευχαριστώ, εκ βαθέων.
Ιωάννης Ν. Βλασερός
Ιατρός-καρδιολόγος

Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Ιπποκρατείου Γ.Ν.Αθηνών
Γ.Γραμματέας Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: