Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ο Πανναξιακός για την υπέρβαση


KANONIKA Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
Για πολλούς η Τρίτη και 13 αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό της «γρουσουζιάς», ωστόσο στη Νάξο, άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν την ισχύουσα άποψη και με νίκη κόντρα στην Γαλλική Le Cannet στο πλαίσιο των «16» του Τσάλεντζ Καπ να μετατρέψουν την συγκεκριμένη ημερομηνία σε μια μέρα γιορτής.
Ο Πανναξιακός συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του περιπλάνηση στο Τσάλεντζ Καπ θέλει να γράψει ιστορία και απέναντι στην Γαλλική Le Cannet να
πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Κόντρα σε δεισιδαιμονίες, φαβορί και αγωνιστική απραξία, ο Πανναξιακός δηλώνει έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα προκειμένου να φθάσει σε μια ακόμη ευρωπαϊκή επιτυχία που θα του δώσει και το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της Γαλλίας.

Η La Cannet από την Γαλλία μπορεί να αποτελεί το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, ωστόσο οι «κυανόλευκες» του Ζόραν Κόβαζιτς έχοντας άγνοια είναι αποφασισμένες για μια ακόμη υπέρβαση τους.

Υπέρβαση για τον Πανναξιακό, για το νησί, για το Ελληνικό βόλεϊ. Ο Πανναξιακός έπειτα από αγωνιστική απραξία αρκετών ημερών, χωρίς προβλήματα υποδέχεται τις γαλλίδες με στόχο να πάρει τη νίκη και στήσει μια ακόμη γιορτή στο κλειστό του νησιού.

Ο Σέρβος τεχνικός του Πανναξιακύ έχοντας προετοιμάσει τις αθλήτριες του όσο καλύτερα μπορούσε στο κενό διάστημα του πρωταθλήματος, ευελπιστεί αυτές να τον δικαιώσουν.

Η διαφορά δυναμικότητας και κυρίως η εμπειρία είναι μεγάλη, όμως αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα, όταν όλο το νησί ζει και αναπνέει για τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

«Άτυχη» η Le Cannet
Από την άλλη πλευρά η Le Cannet στάθηκε άτυχη προκαταβολικά στο ταξίδι της καθώς αναμένεται να είναι στο νησί στην καλύτερο στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης καθώς λόγω κακοκαιρίας δεν κατάφερε να πετάξει με πτήση προς το νησί των Κυκλάδων την Δευτέρα και έμεινε Αθήνα. Έτσι θα μεταβεί ακτοπλοϊκός ή αεροπορικός και θα φθάσει ανήμερα του αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσει και την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Η Le Cannet του Ιταλού τεχνικού Ρικάρντο Μαρκέζι στηρίζεται στην διεθνή γαλλίδα διαγώνιο Μαέβα, την Αμερικάνα ακραία Λίχτμαν και την Ιταλίδα διεθνή κεντρική Ζαμπέλι.

Οι Γαλλίδες σε 11 φετινές αγώνες πρωταθλήματος μετράνε 9 νίκες-2 ήττες με τελευταίο θύμα τους την Ιστρ (0-3) και απέχουν μόλις 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα των Κανών.

Με τον κόσμο συμπαραστάτη

Ο κόσμος αναμένεται σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι να αποτελέσει το μεγάλο πλεονέκτημα του Πανναξιακού και ήδη τα εισιτήρια του αγώνα έχουν μετατραπεί σε μαγικά χαρτάκια.

Ωστόσο έχουν μείνει κάποια η προπώληση των οποίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 13/1 από τις 10:00 εως 17:00 στα γραφεία της Absolut Concept (Περιφερειακός Χώρας – Εγγαρών). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2285 026677. Εισιτήρια (κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης) θα διατίθενται και στα ταμεία του ΔΑΚ Νάξου πριν την έναρξη του αγώνα.

http://www.volleyplanet.gr/
Κανονικά θα γίνει ο αποψινός αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού με την γαλλική Le Cannet για το Challenge Cup.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η αποστολή της Le Cannet αναχώρησε από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Νάξο στις 12.30 χωρίς προβλήματα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) στο κλειστό του ΔΑΚ – Δημήτρης Περιστεράκης και σύμφωνα με την προπώληση των εισιτηρίων θα είναι κατάμεστο από φίλους του Πανναξιακού και γενικότερα του γυναικείου βόλεϊ.
πηγλη http://www.paon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: