Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Δεν ξεχνάμε Ψέματα και τρομοκρατία

Ισιδώρου Νερούτσου
C:\Users\isidner\Desktop\Κάρτα\Δεν ξεχνώ ψέματα και τρομοκρατία.jpg
2009 Ο Πρώτος από αριστερά έλεγε.  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.    
 ΕΝΝΟΟΥΣΕ  τους μισθούς και τις Συντάξεις μας.
2011 Ο Τρίτος  έλεγε. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ.     
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ 
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  Η  ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ    Η   ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ     Αποτελούν τρομοκρατία και   Όταν αυτά ακούγονται, οι καταθέσεις φεύγουν και οι
αγορές κλείνουν.
 ΕΝΝΟΟΥΣΕ  ότι άλλο είναι το ίδιο πράγμα να το λέει το ΠΑΣΟΚ και άλλο ο ίδιος                                       ΣΗΜΕΡΑ                                                                                                                                                  Ο πρώτος    Εξηγεί ότι εννοούσε τις καταθέσεις που έκαναν φτερά. 
 Ο Δεύτερος  Αφού διαπίστωσε ότι ο λαός δεν τσιμπά στην τρομοκρατία, Ξαναθυμήθηκε τους μισθούς και τις συντάξεις που πετσόκοψε και τους υπερήλικες που τους καταδίκασε στον εξ ασιτίας θάνατο και υπόσχεται….. (Δεσμεύεται λέει) Εκείνο που και οι δύο τους δεν λένε, είναι  ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.
ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ  Ότι οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν τους ισχυρότερους εισβολείς από την αρχαιότητα. Οι 300 του Λεωνίδα και οι Αθηναίοι του Θεμιστοκλή, δεν φοβήθηκαν τον συρφετό του Ξέρξη Δεν φοβήθηκαν την Ιερά συμμαχία και τον Μέτερνιχ. Δεν φοβήθηκαν τους Γερμανούς ΝΑΖΙ. Γιατί να φοβηθούν τώρα;   Παραθέτω ένα απόσπασμα από ομιλία μου για την ΕΠΟΝ, που ας σημειωθεί, το 1944 αριθμούσε 600.000 Μέλη.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8d/Sikelianos.jpg/180px-Sikelianos.jpg Αγγελος Σικελιανός                                   https://www.youtube.com/watch?v=GY-qdEp_g_o
Στις 25 Μαρτίου 1944 τα πράγματα άλλαξαν. Οι Γερμανοί ΝΑΖΙ είχαν ηττηθεί από την Ελληνική αντίσταση, την μεγαλύτερη αντιστασιακή οργάνωση του κόσμου εκείνης της εποχής, με εξαίρεση τις αντιστασιακές οργανώσεις της ΕΣΣΔ. Τώρα πλάι στην ψυχή υπήρχε και το ντουφέκι. Κάθε σπίτι της Αθήνας ήταν και κάστρο απόρθητο. Υπήρχε και η πραγματική κυβέρνηση του λαού. Ο λαϊκός στρατός, Όλοι οι λαϊκοί αγωνιστές που ανταποκρίθηκαν στο μεγαλόπρεπο ποιητικό παράγγελμα του Αγγελου Σικελιανού            ..               
ΟΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ     
Δείτε το βίντεο από ομιλία του Κυρίου Σαμαρά το 2011 και κρίνεται εσείς, του λόγου το αληθές

                          https://www.youtube.com/watch?v=oG232FnN91w#t=10

Δεν υπάρχουν σχόλια: