Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Διατηρούσε μόνιμη κατοικία στη Νάξο (περιοχή Μητροπόλου) το θύμα

Νεώτερα ...
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας στη Νάξο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται,αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 59χρονης Ελληνίδας, η οποία σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες (18.10.2014) εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Γαλανάδο Νάξου, με δεμένα τα χέρια της
και στο λαιμό της υπήρχε τυλιγμένο ύφασμα. Ο χρόνος του θανάτου προσδιορίζεται 3 ημέρες πρίν δηλαδή την 15/10/2014
Το θύμα που έχει γίνει γνωστό το όνομά του(Ζαζάνη Αικατερίνη), το οποίο παρότι παραπέμπει σε καταγωγή απο τη Νάξο (Απείρανθος), εν τούτοις δήλωνε καταγωγής απο τη Σάμο, λόγω της μητέρας της που ήτα Σαμιώτισσα. Διατηρούσε μόνιμη κατοικία στην περιοχή Μητροπόλου (αριστερά του δρόμου κατα την άνοδο) μετά το βενζινάδικο και είναι μητέρα φοιτητή ο οποίος σπουδάζει στην Αθήνα. 
Η Κατερίνα που έχει σπουδάσει στη σχολή καλών τεχνών, είχε ζήσει τη δεκαετία του '70 στη Νάξο λόγω της τοποθέτησης του πατέρα της ως διευθυντή του καταστήματος της Αγροτικής τράπεζας. Πολύ γνωστός στην κοινωνία της Χώρας ήταν και ο αδελφός της ο οποίος συνήθιζε να κυκλοφορεί με ποδήλατο.
Το ΑΤ Νάξου έχει κάνει την πρώτη αυτοψία του χώρου της οικίας  και τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια απο το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Το σπίτι που βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα - Πηγή φωτογραφίας: naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: