Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η γλυκιά προσμονή της Νάξου για τη μεγάλη βραδιά της Α1 Γυναικών

Η πρώτη εικόνα εντυπωσιακή… Οι επόμενες απλά έρχονται να επιβεβαιώσουν την αρχική. Η Νάξος σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τις ομορφιές της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως όταν βρεθείς εκεί καταλαβαίνεις εύκολα το γιατί.
Με θέα το απέραντο γαλάζιο στην παραλία της Αγίας Άννας σιγά, σιγά κορυφώνονται οι ετοιμασίες για την αυριανή εκδήλωση κλήρωσης και παρουσίασης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών που θα φιλοξενηθεί στο ‘Santana Beach Club’ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ Sports (21.00).
«Για τη Νάξο η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα το οποίο είναι πρωτόγνωρο, ενώ ο τόπος μας δεν είχε και πολλές φορές την ευκαιρία να φιλοξενεί ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις. Οπότε καταλαβαίνεται ότι από τη μια υπάρχει μεγάλη αλλά γλυκιά κούραση σε όλους όσοι εμπλέκονται στα οργανωτικά θέματα, ωστόσο υπάρχει και πολύ μεγάλη ανυπομονησία για την αυριανή βραδιά», παραδέχεται ο γενικός γραμματέας του Πανναξιακού Άγγελος Ησαΐας, ο οποίος μαζί με όλη τη διοίκηση του συλλόγου βλέπει με τεράστια ικανοποίηση όλο το νησί να ασχολείται και να συζητά την εκδήλωση.
«Υπάρχει μεγάλη αγωνία και στον απλό κόσμο που καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η αυριανή βραδιά για όλο το νησί. Ούτως ή άλλως όμως ο κόσμος πλέον ασχολείται ενεργά με το γυναικείο βόλεϊ, έχει αγκαλιάσει τον Πανναξιακό και σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνο αλλά και η παρουσία της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πέρσι. Η εικόνα από τις μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ, η οποία θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα και την αυριανή εκδήλωση, έβαλε τον Πανναξιακό σ’ όλα τα σπίτια».
Η ίδια προσμονή πάντως υπάρχει και στο εσωτερικό της ομάδας, όπου κεντρικό πρόσωπο είναι η Σία Τοτσίδου, η αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τον Πανναξιακό στο κομμάτι της παρουσίασης.
«Όλα τα κορίτσια θέλουν να μάθουν πληροφορίες αφού η εκδήλωση σε συνδυασμό με την επίδειξη είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κι είμαι σίγουρος ότι η ομορφιά του τοπίου μαζί με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά των κοριτσιών θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σκηνικό, αντάξιο του πρωταθλήματος», τόνισε ο κ. Ησαΐας και συμπλήρωσε: «Βέβαια για να φτάσουμε ως εδώ είχαμε τη στήριξη και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους Πανναξιακού. Πρώτα απ’ όλα την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αναθέτοντας μας την εκδήλωση. Το Δήμο Νάξου, τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που είναι συνδιοργανωτές, την ΝΕΡΙΤ που θα μεταδώσει σε όλη την Ελλάδα την εικόνα, την Blue Star Ferries που θα μεταφέρει όλο τον κόσμο του βόλεϊ στο νησί μας, φυσικά το 'Santana Beach Club' που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση και γενικά τους χορηγούς μας που μας στήριξαν σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα».
http://volleyball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: