Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ MANΟΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Τα σχολεία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πέτυχαν για μια ακόμα χρονιά υψηλά ποσοστά επιτυχίας, καθώς πολλοί μαθητές κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, γεγονός που αποδεικνύει τον αξιόλογο αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν τόσο οι μαθητές, όσο και οι καθηγητές των σχολείων του δήμου μας.
Η εισαγωγή των παιδιών στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αποτελεί επιστέγασμα μιας αδιάλειπτης προσπάθειας
ετών και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας πορείας, με πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών και των ονείρων τους για το μέλλον. Σε όλους τους επιτυχόντες εκφράζω τα πιο θερμά συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στις οικογένειες των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες τους και τα στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς τους, που προσέφεραν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή.
Όσο για τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, εύχομαι να οπλιστούν με επιμονή και να μην ξεχνούν ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήνουμε να μας προσπερνούν.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία!
Ο Δήμαρχος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 
Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: