Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κουβέντα για τους καταπατητές ...των οποίων ο αγώνας τώρα
δεκάδες τα στρέμματα των καταπατηθέντων
εκτάσεων απο "οργισμένους" κατα ΤΑΙΠΕΔ
.. οι λαϊκίζοντες  πολιτικάντηδες σιωπούν και
... στηρίζουν την "ομερτά"..!!!
δικαιώνεται !!!

ANAΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 23.07.2014, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Αρσενίου Νάξου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δημοσίων Αγαθών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Η επιτροπή συμφώνησε ομόφωνα στην υλοποίηση δράσεων για την ενημέρωση και την ενεργοποίηση των πολιτών, των επισκεπτών και των φίλων των νησιών μας, καθώς και τη συγκρότηση μετώπου αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα των
λιμνών του Αγίου Προκοπίου, της Αλυκής (περιοχή
αεροδρομίου), του Καλαντού, της Πλάκας στην Νάξο και της Ηρακλειάς (θέση Λιβάδι), καθώς και κάθε άλλης περιοχής της Ελλάδας που εκποιείται μέσω ΤΑΙΠΕΔ.
Καλούμε όλους τους πολίτες, τους συλλόγους, τους φορείς και τις τοπικές κοινότητες να συμμετάσχουν στον κοινό μας αγώνα και να πλαισιώσουν την επιτροπή η οποία θα είναι διαρκής και ανοιχτή.
Η επόμενη συνάντηση της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28.07.2014 και ώρα 21:00, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Αρσενίου.

Σημείωμα της σύνταξης του ΒτΝ
Την ίδια ώρα βέβαια δεκάδες ίσως και εκατοντάδες τα στρέμματα των καταπατηθέντων εκτάσεων στην περιοχή των λιμνών και των αλυκών απο "οργισμένους" σήμερα κατα ΤΑΙΠΕΔ που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στον αγώνα κατά του ξεπουλήματος με μοναδικό σκοπό να σώσουν τα κεκτημένα. 
Απο την άλλη πλευρά οι λαϊκίζοντες πολιτικάντηδες σιωπούν και ... στηρίζουν την "ομερτά"..!!! Για λίγους ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: