Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τρία ταλέντα με… ελπίδες για τον Πανναξιακό και τρείς "επίσημες" ...μεταγραφές

kioutsiouki
politi
Ο Πανναξιακός συνεχίζει την μεταγραφική αντεπίθεση, και μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των μεταγραφών της Σαλούστρου, της Κελεσίδου και της Λαδένη, έχει τις υπογραφές για ακόμα τρεις νεαρές αθλήτριες.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του volleynow.gr με τον Κυκλαδίτικο σύλλογο έχει υπογράψει η Κωνσταντίνα Πασσιά, η ταλαντούχα πασαδόρος από τα Γρεβεννά. Γεννημένη το 1993 και με ύψος 1.76εκ κάνει ένα μεγάλο
βήμα στην καριέρα της αφού θα αγωνιστεί στην Α1 υπό της οδηγίες του Ζοραν Κόβασιτς και δίπλα στη καλύτερη πασαδόρο του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, Κριστίνα Τσέσλαρ, αφού και αυτή ανανέωσε το συμβόλαιο της με την Νάξο.
Η δεύτερη μεταγραφή καθώς και αυτή έχει ήδη υπογράψει με τον Πανναξιακό είναι η Ελεάνα Πολίτη. Καλύπτει τη θέση της λίμπερο και είναι γεννημένη το 1996. Με συμμετοχές στην Εθνική νεάνίδων θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του πρωταθλήματος. Γνωρίζει τη δουλειά και τη νοοτροπία του Σέρβου κόουτς της ομάδας της Νάξου καθώς έχει δουλέψει μαζί του στον ΖΑΟΝ.
Τρίτη και τελευταία μεταγραφή για αυτό το μεταγραφικό πακέτο της ομάδας, ακόμα ένα νεαρό ταλέντο, η Τάνια Κιουτσιούκη, γεννημένη και αυτή το 1996 και με ύψος 1.86 εκ. αγωνίζεται ως κεντρική στον στον Ερμή Δράμας και σίγουρο είναι πως στη Νάξο δίπλα στον Ζόραν Κόβασιτς θα λάμψει.
Από ώρα σε ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του συλλογου καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως και οι τρεις μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί με τις απαραίτητες υπογραφές
volleynow.gr 

..και η επίσημη ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ για άλλες 3 μεταγραφές

» Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την γυναικεία ομάδα βολεΐ του συλλόγου.

Το ρόστερ της ομάδας μας θα ενισχύσουν για τα επόμενα χρόνια η Άννα Σαλούστρου που αγωνίζεται ως κεντρική, γεννημένη το 1985 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου, η Ειρήνη Κελεσίδου που αγωνίζεται ως λίμπερο, γεννημένη το 1991 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Παναθηναϊκός, και ή Αφροδίτη Λαδένη που αγωνίζεται ως ακραία, γεννημένη το 1993 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν η ΑΕΚ. Και οι τρεις αθλήτριες έχουν πολλές διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Α1.
Καλωσορίζουμε τις νέες μας αθλήτριες στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά.
Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου της αθλήτριας μας Κριστίνα Τσέσλαρ που αναδείχτηκε ως η καλύτερη ξένη στο πρωτάθλημα της Α1 και την ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια της».

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν.
paon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: