Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πολύ δουλειά ... στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας

Συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά επιβατών στη Θήρα
Συνελήφθη χθες (10.7.2014) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 47χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο επιβάτες από το αεροδρόμιο του νησιού προς τα Φηρά λαμβάνοντας ως χρηματική αμοιβή (κόμιστρο) το ποσό των 15 ευρώ.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης δυο (2) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Ιταλία
Συνελήφθησαν χθες (10.7.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 26χρονος υπήκοος Σύριας, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, χθες πρωινές ώρες οι κατηγορούμενοι μετέβησαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατηρίου και ταυτότητας) πακιστανικών και ιταλικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις για Ιταλία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: