Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στήριξη του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ απο τη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

αλλιώς τα τσούγκριζαν πριν ...αλλιώς
τα τσουγκρίζουν τώρα
Για ακύρωση της πρόσκλησης συνεδρίασης απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου, κάνει λόγo η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ "τουλάχιστον ως προς το πρώτο θέμα" που αφορά την αντικατάσταση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Ιακ. Ναυπλιώτη - Σαραντηνού απο το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, χαρακτηρίζοντάς την "παράνομη" ενώ ταυτόχρονα μιλούν για
 αστείες δικαιολογίες για την προειλημμένη απόφαση τους για αποκεφαλισμό του μοναδικού ανθρώπου που τα τελευταία 3,5 χρόνια δούλεψε με ανιδιοτέλεια, όραμα και στόχο μακριά από τη μικροπολιτική των υπολοίπων"

Αλλάζουν τον κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη λόγω "έλλειψης συνεργασίας" και ... εμπιστοσύνης !!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

      Την ίδια στιγμή που ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θεωρούν «κατεπείγουσα» την ανάγκη αποκατάστασης της νομιμότητας και εν τέλει τη λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας της Νάξου ( Χώρας ), αφήνοντας στη τύχη τους δεκάδες επιχειρήσεις που λειτουργούν χωρίς τη προβλεπόμενη άδεια, επιχειρούν παρανόμως την αντικατάσταση του Προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΑ ελάχιστους μήνες πριν τη λήξη της θητείας του, επικαλούμενοι αστείες δικαιολογίες για την προειλημμένη απόφαση τους για αποκεφαλισμό του μοναδικού ανθρώπου που τα τελευταία 3,5 χρόνια δούλεψε με ανιδιοτέλεια, όραμα και στόχο μακριά από τη μικροπολιτική των υπολοίπων.
Θυμίζουμε ότι με βάση τις ισχύουσες διατάξεις το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει μόνο για κατεπείγοντα θέματα έως τις 31/08/2014 και ως τέτοιο επ΄ ουδενί δεν μπορεί να θεωρηθεί η αντικατάσταση του Προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με το σκεπτικό των αστείων δικαιολογιών που προβάλλονται στην Πρόσκληση Συνεδρίασης του Δ.Σ.
Σημειώνουμε ακόμα ότι μια παράνομη αντικατάσταση του Προέδρου και παράνομη σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα γεννά παράνομες αποφάσεις οι οποίες θα προσβληθούν στα αρμόδια όργανα.
Κάποιοι συνεχίζουν να θεωρούν τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες ξέφραγο αμπέλι και να λειτουργούν πάνω και πέρα από τη νομιμότητα και την ηθική.

Γι΄ αυτό καλούμε ΑΜΕΣΑ την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου να παρέμβει επιτέλους θεσμικά και να επιβάλλει :
· Την νομιμότητα στη Δημοτική Κοινότητα της Νάξου ( Χώρας )
· Την ακύρωση ως απαράδεκτης της πρόσκλησης για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την 10/06/2014 τουλάχιστον ως προς το πρώτο θέμα ( τα υπόλοιπα ελέγχονται ).

Σε διαφορετική περίπτωση ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι και στη τακτική δικαιοσύνη την οποία επίσης καλούμε να παρέμβει.

                                                                                                        Από  το  Γραφείο  Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: