Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αγγίξαμε το ..."Εβερεστ" - στις 100.000 πλησίασε τον Μάιο η επισκεψιμότητα του blog μας

Η πορεία επισκεψιμότητας του blog από το Μάιο του 2009
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Νέα έκρηξη επισκεψιμότητας στο blog μας παρατηρήθηκε τον Μάιο του 2014. Μετά την "εκτόξευση" που παρατηρήθηκε τον προηγούμενο μήνα, κατα τη διάρκεια του οποίου αγγίξαμε τις 50.000 επισκέψεις ήρθε ο Μάιος για να επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν και καλύτερα. Περάσαμε τις 90.000 και πλησιάσαμε τις 100.000 (!!!) Ηταν βέβαια ο μήνας των τριπλών εκλογών με τις δύο
Κυριακές, όμως εκλογές είχαμε και το 2010 (Δημοτικές και Περιφερειακές) και το 2012 (Βουλευτικές), τέτοια νούμερα δεν έχουμε ξαναδεί. Εμείς θεωρούμε ότι απλά επιβεβαιωνόμαστε για την σωστή δουλειά που κάνουμε, την οποία και θα συνεχίσουμε.
το γράφημα με τις επισκεψιμότητες στο τέλος Απριλίου 2014
 Για μια ακόμη φορά οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους εσάς που μας διαβάζετε και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι.  Ξέρουμε ότι πολλούς τους έχουμε στενοχωρήσει με τους τίτλους και τους σχολιασμούς μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η δημοσιογραφία και πολύ περισσότερο όταν γίνεται απο "ερασιτέχνες", γίνεται απο χόμπυ και απευθύνεται σε μια κλειστή κοινωνία που όλοι σχεδόν γνωριζόμαστε.
Μια επισήμανση που έχουμε να κάνουμε είναι ότι τα νούμερα των 3 πρώτων χρόνων ανταποκρίνονται σε μια περίοδο που δεν είχαμε ασχοληθεί και πολύ με την ηλεκτρονική ενημέρωση. Ετσι θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε (όπως άλλωστε δείχνει και το γράφημα) ότι αφετηρία μας είναι το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: