Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Mε βαρείς χακτηρισμούς η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΡΗΤΙΚΟ

    Ανθρωπο με χουντικό οικογενειακό παρελθόν, "Ασχετο", "{Πολιτικό χαμαιλέοντα" και "συμφεροντολόγο" χαρακτηρίζει ο Χαρ. Κόκκινος τον υποψήφιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσσου με τον Ι. Μαχαιρίδη, Δημ. Κρητικό
    • Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΥΠ. ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΡΥΒΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…
    • ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ – ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ.
    Σε αυτές τις εκλογές αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο, οι πρακτικές και οι προθέσεις κάποιων
    ανθρώπων. Μετά τα «αλλεπάλληλα πολιτικά αυτογκόλ», την έλλειψη γνώσης για  θέματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και την πολιτική ήττα που υπέστη στο χθεσινό debate στο οποίο υποχρεώθηκε να προσέλθει, μετά την πολιτική πίεση που του ασκήθηκε με τις ανακοινώσεις μου,  ο κ.Κρητικός, με σημερινή του ανακοίνωση ομολογεί το αληθές γεγονός που ανέφερα στη χθεσινή συζήτηση, ότι ο πατέρας του υπήρξε συνεργάτης της Χούντας και διατέλεσε κοινοτάρχης εκείνη τη μαύρη για τον τόπο εποχή.
    Αν αυτό αποτελεί τιμή και καμάρι για τον κ. Κρητικό, δικαίωμα του.
    Προσωπικά σέβομαι τη μνήμη κάθε ανθρώπου και δεν είχα σκοπό να σπιλώσω κανένα. Είπα απλά την αλήθεια και η αλήθεια ενοχλεί.
    Άλλωστε όλοι έχουμε την πολιτική μας ιστορία και το παρελθόν μας.
    Άλλοι είχαμε δημοκρατική πολιτική παιδεία και άλλοι «ολοκληρωτικού» τύπου.
    Άλλοι αντιστάθηκαν και κυνηγήθηκαν από τη χούντα των συνταγματαρχών. Και άλλοι συνεργάστηκαν και ωφελήθηκαν.
    Είναι γεγονός ότι μπορούν στη σύγχρονη δημοκρατία μας, νομίζοντας ότι ο κόσμος «τρώει κουτόχορτο» να εμφανίζονται «σούπερ» δημοκράτες , να φωτογραφίζονται με πολιτικούς αρχηγούς και στη συνέχεια να αλλάζουν πολιτικό στρατόπεδο (λειτουργώντας ως πολιτικοί χαμαιλέοντες και με όρους προσωπικού συμφέροντος)  όπως έκανε ο κ.Κρητικός που εμφανίζεται ως «Δεξιός» και ταυτίστηκε με τον «ΠΑΣΟΚικό» συνδυασμό «παλιάς κοπής» του κ.Μαχαιρίδη.  
    Σε ό,τι αφορά την «ευαισθησία» του, για τους  τρεις (3) υπαλλήλους της Π.Ν.ΑΙ. που βρέθηκαν εκτός εργασίας λόγω των αρχικών δικαστικών αποφάσεων, μπορούν να προσφύγουν ατομικά και εύχομαι τεκμηριωμένα στην επιτροπή της δικαιοσύνης που προσέφυγα κι εγώ,  πιστεύω στην αθωότητά τους και έφτασαν εκεί γιατί τη μηνυτήρια αναφορά την έκανε  σύντροφος του κ. Μαχαιρίδη, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων ,  ο οποίος ήθελε να εξοντώσει εμένα και κατ’ επέκταση και αυτούς τους ανθρώπους.  Είναι γνωστές και ΓΡΑΠΤΕΣ οι απόψεις του στην Ελληνική δικαιοσύνη. Επειδή ο κ. Κρητικός είναι άσχετος με το θέμα αλλά φοβάμαι ότι κάποιοι τον χρησιμοποιούν και λέει και γράφει ανακρίβειες, που του κοστίζουν,  ο ένας εξ αυτών υπάλληλος απολύθηκε με υπογραφή του κ.Μαχαιρίδη.
    Τέλος, του θυμίζω το «ξεφώνημα» που δέχθηκε από τους παριστάμενους συνομιλητές μου, όταν επιχείρησε να μου επιτεθεί προσωπικά. Είναι βέβαιο ότι όσοι γνωρίζουν νομικά θέματα, δεν θα έγραφαν αυτές τις ανακρίβειες που γράφει στην ανακοίνωσή του.
    Τον διαβεβαιώνω λοιπόν ότι είμαι περήφανος που δικαιώθηκα από συλλογικό όργανο της δικαιοσύνης μετά από ένα επίπονο και μοναχικό αγώνα  και ακόμα πιο περήφανος που  δεν είχα «ούτε Μπάρμπα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ή στην προεδρεία της Δημοκρατίας» όπως αναφέρει, ούτε συγγενικό μου πρόσωπο συνεργάστηκε με τη Χούντα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: