Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σε κλίμα νίκης οι επισκέψεις του Ιακώβου Γιακουμή στην Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες

Ενθουσιασμένος ο Ιάκωβος Γιακουμής απο τις επισκέψεις του σε χωριά της Νάξου και τις Μικρές Κυκλάδες.
H υποψηφιότητα του Ιακώβου Γιακουμή στις Περιφερειακές Εκλογές, με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, έχει αγκαλιαστεί από τους κατοίκους των έξι νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου (Νάξος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα και Αμοργός), γεγονός που δίνει δύναμη στον ίδιο και
τους συνεργάτες του, να
συνεχίσουν τις συναντήσεις στα νησιά και τα χωριά.
Τις τελευταίες ημέρες, ο Ιάκωβος Γιακουμής συνοδευόμενος από συνεργάτες και φίλους επισκέφθηκε την Ηρακλειά και την Σχοινούσα όπου συνομίλησε με πολλούς κατοίκους των δύο νησιών. Τονίζεται ότι με την επίσκεψη στα δύο αυτά νησιά, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επισκέψεων του Ιακώβου Γιακουμή σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου. Δεσμεύτηκε, μάλιστα προσωπικά, ότι όπως είναι ο μόνος υποψήφιος στις Περιφερειακές Εκλογές που έχει επισκεφθεί όλα τα νησιά της Περ. Ενότητας Νάξου, με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση θα βρίσκεται δίπλα τους μετά τις εκλογές και για να διεκδικεί μαζί με τους κατοίκους αυτά που τους αναλογούν.

Αντίστοιχο κλίμα αποδοχής της υποψηφιότητας του υπήρξε και κατά τις επισκέψεις του σε χωριά της Νάξου:
α) Στο Τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, στον Αγ. Αρσένιο, ανήμερα της Αγ. Ειρήνης (φώτο)
β) Στο Φιλώτι και στην συνάντηση των τοπικών συλλόγων με θέμα τα προβλήματα του χωριού. Συνάντηση στην οποία καταδείχθηκε η έλλειψη αναπτυξιακών έργων στην Ορεινή Νάξο κατά την προηγούμενη περίοδο.
γ) Στην Ποταμιά κατά τον εσπερινό της εορτής του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου. Μετά την λειτουργία συζήτησε με κατοίκους στην πανέμορφη Πηγή της Άνω Ποταμιάς (φώτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: