Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Σύρο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Σύρο, στην περιοχή της Απάνω Μεριάς το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 47χρονη γυναίκα
Ειδικότερα, η 47χρονη οδηγός επέβαινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό (ενοικιαζόμενο όχημα με άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ και ασφαλισμένο)της μαζί με μια 40χρονη φίλη της. Το αυτοκίνητο κινούνταν με πορεία από την Απάνω Μεριά (στο ύψος της θέσης Φοινικιά) προς Άνω Σύρο.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και

αναποδογύρισε στο οδόστρωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον τραυματισμό της συνοδηγού.Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη συνοδηγός βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο όχημα που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο Σύρου εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 47χρονης, ενώ η 40χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η άτυχη γυναίκα δεν ήταν από την Σύρο, όμως έμενε μόνιμα στο νησί εδώ και αρκετά χρόνια. Το Ι.Χ. ήταν ενοικιαζόμενο από γραφείο αυτοκινήτων του νησιού.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Π.Υ. Σύρου για απεγκλωβισμό και ασθενοφόρο για την μεταφορά τους στο Γ.Ν. Σύρου.
Τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του μοιραίου ατυχήματος διενεργούν οι αστυνομικές αρχές.
http://cyclades24.gr/

Τροχαίο με 47χρονη νεκρή στην Σύρο
ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ:
Στη Σύρο, περιοχή Απάνω Μεριά, θέση Φοινικιά, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ενοικιαζόμενο όχημα με άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ και ασφαλισμένο) οδηγούμενο από ημεδαπή γεν. 1967 με συνεπιβάτισσα ημεδαπή γεν. 1974, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτισσας. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Π.Υ. Σύρου για απεγκλωβισμό και ασθενοφόρο για την μεταφορά τους στο Γ.Ν. Σύρου. 



10

9
8
5
3
2



Δεν υπάρχουν σχόλια: